2010. október 28.

Megújult a BRANDcare honlapja

Idén ősszel ünnepli öt éves jubileumát a BRANDcare szemléletmód a magyarországi televíziós piacon. Ennek alkalmából megújult a www.brandcare.hu oldal.

Idén ősszel ünnepli öt éves jubileumát a BRANDcare szemléletmód a magyarországi televíziós piacon. Ennek alkalmából megújult a www.brandcare.hu oldal.

Az oldal szerkezetileg a két magyarországi ProSiebenSat.1 érdekeltségű csatorna, a TV2 és a FEM3 honlapjainak struktúráját követi, arculatában pedig egyesíti a két csatorna és a BRANDcare jegyeit, ezzel is tükrözve a csatornák közötti integrációt a kereskedelmi területen. A tartalom az ügyféligények alapján frissült és bővült: a tévéhez kapcsolódó legfontosabb információkat, az innovatív megoldásokat, strukturáltan, szektorok szerinti lebontásban megjelenő esettanulmányokat, kutatási adatokat, ügyfélinterjúkat, valamint ügyfél véleményeket találhatják az oldalra látogatók.

Ezen kívül a heti rendszerességgel megjelenő BRANDcare hírlevél híreit is elolvashatják a honlapra látogatók, amiben minden héten megtalálhatóak a TV2 és a FEM3 előző heti műsorainak nézettségi toplistái, egyéb nézettséggel kapcsolatos közlemények, programinformációk, valamint aktuális jelleggel hírek és ügyfélinterjúk a legfrissebb együttműködésekről, nemzetközi példák vagy a TV2 társadalmi felelősségvállalásról szóló hírek - közölték.

 

Az Egyszülős Központ meghívást kapott az ENSZ-be

7 órája

A világszervezet Nők Helyzetével Foglalkozó Bizottságának kéthetes ülésszakán tartott előadást Nagy Anna, a budapesti központot működtető Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány vezetője.