2019. december 20.

Megújult a Bookline - Így zajlott az A sorok között találunk magunkra címet viselő kampány

Az elmúlt két hónapban – az olvasásnépszerűsítés mellett – megújult szolgáltatásaira hívta fel a figyelmet az online webáruház. Kampányukban kiemelt szerepet kaptak a márka dolgozói is.

2019. november 1. és december 15. között az olvasók promóciókon, egyedi kreatívokon és látványos outdoor megoldásokon, tűzfalakon és épülethálón keresztül ismerhették meg a megújult kívánságlistát, ajándékküldő szolgáltatást, ajándékkeresőt, könyvértékelési rendszert és törzsvásárlói programot.

A kreatív koncepció követte a kampány fő gondolatát, miszerint a jó könyvek nemcsak a kikapcsolódásban segítenek, hanem formálják a személyiségünket és életünk részeivé is válnak. Ezt az olvasó és könyv közötti egyedi kapcsolatot mutatta be a Bookline kampánya. Az ehhez tartozó 29 kreatív egy-egy meghatározó könyvélményt dolgozott fel a webáruház munkatársainak főszereplésével.

A képeken szereplő márkanagykövetek, legyen szó raktári dolgozóról vagy a cég vezérigazgatójáról, egyenként választhatták ki kedvenc műfajaikat, a mögöttük megjelenő, az olvasásélményt bemutató árnyékaik pedig személyre szabott, kézzel készített illusztrációkkal készültek. A kreatívokon található könyvajánlók asci-fi, mese, fantasy, hobbi, romantika és krimi műfajainak legfrissebb újdonságait mutatták be, illeszkedve az adott dolgozó által leginkább olvasott könyvtematikához.

Az employer branding jegyében megvalósuló kampány kreatívjai nemcsak az utcán jelentek meg, a munkatársak munkavégzési helyén, a Nyugati téri központban, a raktárban és a Móricz Zsigmond téri Bookline boltban is kiállították őket. A kampányban résztvevő kollégák könyvszakértőkként hiteles arcai voltak a márkának, és az emberek országszerte velük azonosították a Bookline-t.

Az országos óriásplakát és sajtókampány mellett az Akácfa és a Kádár utcában két tűzfalon, a Széna téren pedig egyedi illusztrációval, épülethálón jelent meg a Bookline kampánya. Ezekhez Szakáll Szilvia készített illusztrációkat, amelyek a kampány vizuális koncepciójához igazodva mutatják be az olvasók képzeletvilágát és az olvasás varázslatos világát.

Keresik Michelisz Norbert utódját

4 órája

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. beállt a Hungaroring E-sport Bajnokság mögé, amely Michelisz Norbert túraautó világkupagyőztes szakmai vezetésével valósul meg.