2017. február 10.

Megújult a DIMSZ arculata

Az új arculatot a korábbi logókat is tervező szakemberek bevonásával, a Café Designnal együttműködésben készítették el.

A DIMSZ és tagozatainak logója a nemzetközi trendeknek és a szövetség formálódó profiljának megfelelően megújult formát nyert.

„Szerettük volna az adatvezérelt szemléletet az emblémánkban is tükrözni, ezért úgy alakítottuk át, hogy az adattudomány területén ismert és használt szimbólumokra – adatpontok, szóródási diagramok, klaszterek – is utaljon, ugyanakkor a tagozatok sokszínűségének megjelenítését támogatva dinamikusan bővíthető legyen” – mondta Huszics György, a szövetség elnöke.

„Már a szövetség „őskora óta” személyes kapcsolat fűz az arculatához. 1995-ben a DME első logóját akkori cégem, az Art Force színiben terveztem, és a tíz évvel ezelőtt megújult, eddig használatos embléma is magán viseli a kezem nyomát, bár ezt már mint a Café Design vezetője készítettem. Nagy öröm és megtiszteltetés, hogy a jelenlegi korszerűsítést is cégünkre bízta az elnökség” – tette hozzá Simon Attila.

A logóváltással egy időben a szövetség székhelye is megváltozott. Az új cím: 1146 Budapest, Hungária krt. 162-168.

Szűrőprogramot támogat a Danone Magyarország

3 órája

2018-ban ismét országjáró körútra indul Magyarország átfogó egészségvédelmi programjának speciális szűrőkamionja. A legnagyobb nemzeti szűrőprogramhoz idén a Danone kiemelt stratégiai partnerként csatlakozik.

Új ízvilág a Drehertől

3 órája

A fővárosi főzde kínálatában is megjelent az első felsőerjesztésű variáns. A Pale Ale ráadásul jól illeszkedik a kommunikációs platformhoz is.