2016. június 07.

Megújult a Dressa

A tulajdonos a márka arculati tervezését, a stratégiai tervezési feladatokat és a teljes üzleti és kommunikációs folyamat kialakítását is a Super11-re bízta.

Az online ruházati webáruház, a Dressa tulajdonosa az az InVenturio Zrt., amely az egeszsegbolt.hu, szepsegbolt.hu és az olcsobbat.hu oldalakat is üzemelteti.

A Dressa indulásakor elsősorban a piac feltérképezése, a fogyasztói igények megismerése volt a cél, a márka mostanra jutott el abba a pozícióba, hogy szükségessé vált a teljes folyamatrendszer finomhangolása. Az InVenturio a márka arculati tervezését, webdesign-ját, a márka stratégiai tervezési feladatait és a teljes üzleti és kommunikcációs folyamat kialakítását, valamint a háttérelemek újragondolását is a Super11 Reklámügynökségre bízta. Ahogy Jenei Péter, az InVenturio Zrt. vezérigazgatója fogalmaz: “Olyan ügynökséget kerestünk, amely képes egészben látni ezt a komplex projektet és hosszútávon is része tud lenni a márkáink építésének, a különböző háttérfolyamatok összehangolásának."

Növelte működési eredményét a Porsche

15 órája

Növelte eladásait és bevételét, tovább javította eredményét tavaly a Porsche AG autógyár, a Volkswagen konszern sportkocsikat gyártó érdekeltsége a német auto.de beszámolója szerint.