2016. június 07.

Megújult a Dressa

A tulajdonos a márka arculati tervezését, a stratégiai tervezési feladatokat és a teljes üzleti és kommunikációs folyamat kialakítását is a Super11-re bízta.

Az online ruházati webáruház, a Dressa tulajdonosa az az InVenturio Zrt., amely az egeszsegbolt.hu, szepsegbolt.hu és az olcsobbat.hu oldalakat is üzemelteti.

A Dressa indulásakor elsősorban a piac feltérképezése, a fogyasztói igények megismerése volt a cél, a márka mostanra jutott el abba a pozícióba, hogy szükségessé vált a teljes folyamatrendszer finomhangolása. Az InVenturio a márka arculati tervezését, webdesign-ját, a márka stratégiai tervezési feladatait és a teljes üzleti és kommunikcációs folyamat kialakítását, valamint a háttérelemek újragondolását is a Super11 Reklámügynökségre bízta. Ahogy Jenei Péter, az InVenturio Zrt. vezérigazgatója fogalmaz: “Olyan ügynökséget kerestünk, amely képes egészben látni ezt a komplex projektet és hosszútávon is része tud lenni a márkáink építésének, a különböző háttérfolyamatok összehangolásának."

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.