2018. február 08.

Megújult a Geometry arculata

Az új színek, a logó és a szimbólumvilág az omni-channel szemléletet tükrözik.

„Öt év alatt nagyon sok minden változott körülöttünk. A világ digitális központúvá és ezáltal összetettebbé is vált. Ezzel párhuzamosan a márkák gondolkodása az omni-channel irányába mozdult el, vagyis az ügyfelek ma már ilyen megoldásokkal kívánják optimalizálni az értékesítésüket” – olvasható Steve Harding, a Geometry CEO-jának álláspontja a váltással kapcsolatban lapunknak elküldött sajtóközleményben.

„A Geometry ehhez igazodva folyamatosan fejlődik, és az új arculattal is ezt az evolúciós folyamatot szeretnénk kifejezni. Az új vizuális világ ügynökségünk modern, ambíciózus, változásokra nyitott omni-channel gondolkodását, és lendületes, optimista hozzáállásunkat tükrözi.” - tette hozzá.

Az új arculaton az ügynökség hamburgi irodája dolgozott. A frissítés érinti a logót és a cég színvilágát, valamint egy olyan ikonrendszer is létrejött, amely az eltérő kommunikációs diszciplínák integritását fejezi ki. Az új arculat fokozatosan jelenik meg a weboldalon, a közösségi média csatornákon és a cég prezentációiban.

Jon Hamm, a Geometry globális kreatívigazgatója hozzátette: „Ez az új arculat jól mutatja azon törekvésünket, hogy észrevegyük, és életre keltsük a geometrikus világunkban rejlő szépséget. Eltávolodtunk a múlt szigorú merevségétől egy sokkal folyékonyabb, ívesebb, organikus márkaidentitás irányába, amely a jövőképünket fejezi ki.”

Magyarországon a Geometry egy olyan WPP ügynökségi csoport része, amely többek között magába foglalja az Ogilvy reklámügyökséget és az Ogilvy Public Relationst is. Sályi Réka, a cégcsoport ügyvezető igazgatója üdvözölte az új vizuális irányt: „Ügynökségcsoportunk lefedi a kommunikációs szakma minden szakterületét, a Geometry új arculata pedig jól kifejezi az általunk a magyar piacon képviselt integritást, valamint azt a fajta pozitív szemléletet és rugalmas hozzáállást, amely a mi csapatunkat is jellemzi.”

Az új arculat elemei fokozatosan jelennek meg a következő hónapokban a Geometry weboldalán.