2013. február 22.

Megújult a Heineken

A sörmárka új 0,5 és 0,33 literes palackok bevezetésével ünnepli 140. születésnapját.

A sörmárka új 0,5 és 0,33 literes palackok bevezetésével ünnepli 140. születésnapját. A nemrég bevezetett karcsúbb, modern palackot könnyű felismerni mind a 192 országban, ahol az ital elérhető.

“Büszke vagyok, hogy a világszerte egységes megjelenésű, újratervezett, visszaváltható  palackot az elsők között Magyarországon mutattuk be. Márkánkat folyamatosan tökéletesítjük, és büszkék vagyunk arra, hogy élen járunk mind ízvilágban, mind formatervezésben. A Heineken időt és energiát fektet az újításokba, innovációkba, és reméljük, hogy fogyasztóink értékelik törekvéseinket. A palackot a tökéletesség igényével terveztük, hogy sörünk prémium minőségének megfeleljen” – mondta Bram Westenbrink, a Heineken Hungária Sörgyárak Zrt. marketing igazgatója.

Az új palackokban kívül és belül is a prémium minőségről szól minden. Az új, mosoly inspirálta nyakcímke már a korábbinál hosszabb nyakról csábít, míg az átlátszó címkének köszönhetően többé nem marad rejtve a sör, amelynek eredetiségére a dombornyomott hátú palack is biztosíték. Modern vonalainak köszönhetően az új üveg kellemes tapintású és jobban illik a kézbe is.

A 140 éves sör hű maradt a mindössze 3 összetevőből álló eredeti receptjéhez: víz, 100%-os árpamaláta és komló.