2013. október 16.

Megújult a Multipont program

Bővült a partnerek köre, emellett a program külön kártyát is kapott.

Bővült a partnerek köre, emellett a program külön kártyát is kapott.

Októbertől átalakul a MOL és az OTP Bank által alapított Multipont Program. A törzsvásárlói programhoz új partnerek csatlakoztak, a MOL pedig beintegrálta a rendszerbe a saját törzsvásárlói programját is. Emellett az OTP-s Multipont bankkártyák mellett immár a partnerek által kibocsátott törzsvásárlói kártya révén is csatlakozni lehet - hangzott el a Multipont sajtótájékoztatóján.

A két alapító cég a megújítást megelőzően kutatást készített a bankkártyával rendelkező felnőtt lakosság körében. Ebből kiderült: minden második ember használ valamilyen vásárlási kedvezményre jogosító plasztikkártyát. „A kutatás szerint a megkérdezettek átlagosan 6 törzsvásárlói kártyával rendelkeznek, viszont csak 2 kártyát tartanak maguknál. Azáltal, hogy a Multipont Program a legtöbb elfogadóhellyel, és a legszélesebb termék-és szolgáltatási körrel rendelkezik, reményeink szerint sok pénztárcában ott lesz" - mondta el Kovács Antal, az OTP Bank vezérigazgató-helyettese.

A Multipont Program keretében októbertől több mint 1000 helyszínen lehet gyűjteni és beváltani a pontokat. A partnerkör tagja a CBA mellett az újonnan csatlakozott bauMax, Extreme Digital, Dockyard, Gulliver és Bambini is. Piry László, a MOL-csoport kiskereskedelmi ügyvezető-igazgatója elmondta: a MOL az időszakosan nagy kedvezményt kínáló szezonális termékek mellett olyan kedvezményt nyújtó programokkal is jelentkezik, amelyek a családok takarékoskodásához járulnak hozzá.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

21 órája

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.