2013. október 16.

Megújult a Multipont program

Bővült a partnerek köre, emellett a program külön kártyát is kapott.

Bővült a partnerek köre, emellett a program külön kártyát is kapott.

Októbertől átalakul a MOL és az OTP Bank által alapított Multipont Program. A törzsvásárlói programhoz új partnerek csatlakoztak, a MOL pedig beintegrálta a rendszerbe a saját törzsvásárlói programját is. Emellett az OTP-s Multipont bankkártyák mellett immár a partnerek által kibocsátott törzsvásárlói kártya révén is csatlakozni lehet - hangzott el a Multipont sajtótájékoztatóján.

A két alapító cég a megújítást megelőzően kutatást készített a bankkártyával rendelkező felnőtt lakosság körében. Ebből kiderült: minden második ember használ valamilyen vásárlási kedvezményre jogosító plasztikkártyát. „A kutatás szerint a megkérdezettek átlagosan 6 törzsvásárlói kártyával rendelkeznek, viszont csak 2 kártyát tartanak maguknál. Azáltal, hogy a Multipont Program a legtöbb elfogadóhellyel, és a legszélesebb termék-és szolgáltatási körrel rendelkezik, reményeink szerint sok pénztárcában ott lesz" - mondta el Kovács Antal, az OTP Bank vezérigazgató-helyettese.

A Multipont Program keretében októbertől több mint 1000 helyszínen lehet gyűjteni és beváltani a pontokat. A partnerkör tagja a CBA mellett az újonnan csatlakozott bauMax, Extreme Digital, Dockyard, Gulliver és Bambini is. Piry László, a MOL-csoport kiskereskedelmi ügyvezető-igazgatója elmondta: a MOL az időszakosan nagy kedvezményt kínáló szezonális termékek mellett olyan kedvezményt nyújtó programokkal is jelentkezik, amelyek a családok takarékoskodásához járulnak hozzá.