2012. november 30.

Megújult a NetPanel.hu

Az arculati változáson túl személyesebbé kívánta tenni online piackutatási paneljét az NRC.

Az arculati változáson túl személyesebbé kívánta tenni online piackutatási paneljét az NRC.

Frissítette online piackutatási panelje honlapját az NRC. A NetPanel.hu arculatában és funkcióit tekintve is megújult. A cél többek között az volt, hogy személyre szabottabbá váljon a site.

A regisztrált tagok saját oldalukon az érdeklődési körük szerint beállított RSS csatornákon olvashatnak híreket, tájékozódhatnak az NRC-kutatások eredményeiről, és innen is kitölthetik azokat a kérdőíveket, amelyekre meghívást kaptak.

Az arculati megújulás nyomán a képi megjelenés szerepe a korábbihoz képest megnőtt. A megújulás részét képezi a NetPanel önálló Facebook oldala is, amely ugyan már korábban elindult, komolyabb funkciót azonban mostantól tölt be. Utóbbi nem kizárólag az NRC-hez kapcsolódó, hanem külföldi és belföldi hírekkel, infografikákkal frissül.

"Fontosnak tartjuk, hogy a tagok a NetPanelt tájékozódásra és szórakozásra is használhassák, az egyéni igényeik szerint. Az információ érték, az új weboldal és a személyes beállítások pedig lehetőséget adnak arra, hogy ne pusztán válaszokat kérjünk a felhasználóinktól, hanem a nyeremények mellett mi is extra szolgáltatásokat nyújtsunk nekik" – mondta el Klenovszki János, az NRC ügyvezető igazgatója.

A NetPanel jelenleg több mint 200 ezer taggal rendelkezik. A kutatócég a NetPanelen keresztül a környezettudatosságra is szeretné felhívni a figyelmet: mostantól minden kitöltött kérdőív után 1 forint kerül az NRC faültetési alapjába.