2018. december 13.

Megújult az Unicum weboldala

Ismét az Artvertising neve fémjelzi a Zwack Unicum márka honlapjának megújítását, a végeredmény az ügynökség három divíziójának szoros együttműködését tükrözi.

„Az Unicum alapjai a hagyományok, de ugyanakkor egy dinamikus, lendületes brand is. Ezt szerettük volna az új honlap által megjeleníteni. Elvárásainknak, illetve céljainknak ismét az Artvertising tervei feleltek meg a legjobban, ezért választottuk őket a megvalósításra.” – összegezte az újabb sikeres együttműködés hátterét Balázs Péter, az Unicum Brand managere.

A honlap megújításával kapcsolatban Győrösi Imre, az Artvertising Art Directora kiemelte: „Olyan weboldalt akartunk megalkotni, ami a ma nyelvén a márka több generációs célcsoportját érthetően, és esztétikusan tudja megszólítani, de ugyanakkor bevon a márka történelmébe, és tájékoztat az újdonságokról. A kivitelezés eszközének a régi fotók modern, minimalista dizájnnal való ötvözését választottuk. Az egyedi fotó-anyag ugyanis a tradícióra épül, ezek kiválogatása egy hosszú kutató munka eredménye. Nemcsak a Zwack család, hanem a Fortepan galériáit is átnéztük. Izgalmas feladat volt összeállítani a végleges anyagot. Nagyon büszkék vagyunk erre a munkánkra is.”

Az Artvertising csapata az oldalra feltöltött fotóanyag vizuális értékét a modern cinemagráf (végtelenített, pár másodperces mozgókép) és parallax-görgetés technikával (animációt lehet szimulálni, az egymáson lévő háttérképek, vagy egyéb elemek különböző ütemben való mozgatásával) tette színesebbé, élvezhetőbbé. Az Artvertising által választott megoldásoknak köszönhetően a megújult felület minden eleme mintha élne, mesélne - írják.

Fido Didóval ünnepli a 90. születésnapját a 7UP

4 órája

A 90-es évek ikonikus figurája, Fido Dido most visszatért. A 7UP idén júliusban ünnepelte 90. születésnapját, és a jeles alkalomból termékei csomagolásán visszahozta a népszerű márkahőst.