2011. augusztus 12.

Megújult kommunikáció a Drehertől

Az új koncepció köszön vissza az idei Sziget-jelenlétben is. A megbízáson a Human Telex dolgozott.

Az új koncepció köszön vissza az idei Sziget-jelenlétben is. A megbízáson a Human Telex dolgozott.

Megújította idén imázskommunikációját a Dreher Sörgyárak, amely immár több mint tíz éve támogatja a Szigetet. A névadó szponzor fesztiválmegjelenésében, aktivitásaiban szerepet kap az újonnan bevezetett "többféle komló, több íz, több élmény" üzenet is.

A márka két központi helyszínen jelenik meg: az egyik a Nagyszínpad előtti tér, ahol a Dreher Pubból rá lehet látni a koncertekre, de egyéb szolgáltatások is várják a látogatókat. "A 2011-es év egyik újdonsága a gyorscsapoló, amelynek révén mindössze 5 másodperc alatt juthatnak hozzá egy korsó sörhöz a vendégek, így a várakozás helyett több idő jut az élményekre. Ugyancsak a fogyasztók kényelmét szolgálja a négy korsó szállítására alkalmas papírtálca" - mondta el Kerekes Péter marketingigazgató.

Dreher in the Sky

A másik megjelenést a Dreher in the sky nevet viselő, 50 méter magas söröző adja. Itt fényképezkedhetnek is a fogyasztók, és az erről készülő fényképet másnap a Dreher Facebook oldalán érhetik el. A Dreher in the sky helyszínén karaoke színpad is van, s héliumos ballont is felengednek onnét. Szintén itt, az asztalokon található matricák segítik az eligazodást, s emellett a márkaüzenetet is közvetítik a fesztiválozók felé.

"A Dreher megjelenésének tervezése és szervezése, az aktivitások és a helyszínek működésének koordinálása is a feladataink közé tartozik. Már az év elejétől folyt a munka, az elmúlt 2-3 hónap különösen aktívan telt, jelenleg pedig teljes stábbal dolgozunk a helyszínen" - mondta a megbízás kapcsán Udvarev-Tóth Rita, a Human Telex senior account managere.

Bemutatták a Marketing Diamond Díj idei versenyzőit

13 órája

Maszkkal letakart plakátok, színésznővel forgatott karanténvideó és kampány a Google fűnyíró kecskéivel. Többek között ilyen projektekkel neveztek a magyar cégek a Marketing Diamond Awardsra.