2017. szeptember 18.

Megunt farmernadrágunkkal okozhatunk örömet

Újrahasznosításukra kínál megoldást az egyik budapesti pláza jótékonysági programja.

A „Farmernek áll a világ” jótékonysági kezdeményezés keretein belül a látogatók szeptember 24-ig vihetik vissza a Pólus Centerben található Glamour farmerstandhoz a megunt, ám jó állapotban lévő farmereiket. A jótékonysági célra leadott farmernadrágok alapos tisztítás után, a Rászorulókat Támogatók Egyesület (RÁTE) segítségével jutnak majd el a XV. kerület rászoruló családjaihoz.

„A farmer generációkat és kultúrákat köt össze, s a divat változó világában időtálló értékként tekinthetünk rá. A Pólus Centerben a divat nem áll meg a minőségi ruhadaraboknál és a legfrissebb trendeknél, szeretnénk időtálló dolgokat is adni, szemléletet közvetíteni vásárlóinknak. Ezért egyértelmű volt számunkra a farmer és a fenntarthatóság, az újrahasznosítás, valamint a rászorulók közösségi összefogással való támogatásának összekapcsolása. A Pólus Center arra ösztönzi látogatóit, hogy ne csak vásároljanak, hanem tegyenek a világért és a rászorulókért, s ebben mi olyan új, népszerű eszközt tudunk számukra mutatni, mint amilyen a divat. Úgy gondolom, hogy a divat bevonása a közösségi összefogásba olyan lépés, amellyel egyre több vásárlót, s egyre több fiatalt tudunk majd megszólítani” – mondta Moraru Monok Fruzsina, a Pólus Center igazgatója.

Az adományozás gesztusát a szervezők limitált kiadású Glamour neszeszerrel honorálják.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.