2015. december 03.

Megvannak Az Év Honlapjai

Tizennegyedik alkalommal hirdették meg a versenyt, összesen 280 pályázat érkezett.

December 2-án adta át az idei Az Év Honlapja díjakat a Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat. A versenyre 280 pályázat érkezett, ebből a legtöbb a Szolgáltatás (32), az E-kereskedelem (24), és a Márkasite (21) kategóriákban futott be.

Évről évre egyre komolyabb pályázatokat kell értékelnünk a zsűrizés során, ami tényleg nem könnyű munka. Számunkra nagy öröm látni, hogy profi honlapokkal, megoldásokkal neveznek a különböző kategóriákba. Külön hangsúlyoznám, hogy idén nagy meglepetést okozott a Vendéglátás és a Portfólió oldalak kategória, ugyanis ebből látszik, hogy már nemcsak a nagy vállalatok, hanem a kisebb cégek, magánszemélyek is egyre komolyabban veszik az online jelenlétet! Ez számukra is nagyon fontos dolog!

- mondta Varga István, a pályázat alapítója.

Az estről díjjal térhetett haza többek között a Telenor.hu, a Globalplaza.hu, az International Business School, az Mno.hu, a Mindmegette.hu, a Herendi Porcelán és a Tények.hu. A közönségdíjat közel háromezer szavazattal a Go! Angol weboldal nyerte. Az Internet Kultúra Fővárosa pedig sorban másodjára Debrecen lett.

A díjazottak teljes listája ezen a linken érhető el.

Varga Istvánnal az ősz folyamán, a pályázat meghirdetésekor készítettünk interjút, ezt alább hallgathatja meg:

Kuvaszt népszerűsítő kiadvány jelent meg

2021. január 12.

Nemzeti kincsünk a kuvasz címmel jelent meg könyv a hungarikum bizottság támogatásával; ebből az alkalomból beszélt a magyar kutyafajták népszerűsítésének támogatásáról V. Németh Zsolt.