2017. december 13.

Megvannak Szt. Márk Oroszlánjának győztesei

A Cannes-i Reklámfesztivál a kreatív iparághoz nyújtott kiemelkedő hozzájárulást díjazza a Lion of St. Mark elismeréssel.

Idén egy testvérpár, Piyush és Prasoon Pandey kapja Szt. Márk Oroszlánját. Piyush Pandey a dél-ázsiai Ogilvy elnöke és kreatívigazgatója, aki 2002-ben nyerte első Oroszlánjait egy dohányzásellenes kampányért, és Indiában szakmai legendának számít a 80-as és 90-es években készített, a kreativitást közérthetővé tevő kampányaival. Öccse, Prasoon Pandey elismert filmrendező, akinek első, Oroszlánt nyerő indiai kampánya az Ericssonnak készült 1996-ban.

„Piyush és Prasoon vitathatatlanul felhívták a világ figyelmét az indiai kreativitásra. És míg a hazájukban joggal híresek, izgatottá tesz a lehetőség, hogy a Cannes Lions színpadán is megünnepeljük az iparágért tett erőfeszítéseiket” – mondta Jose Papa, a Cannes Lions igazgatója.

A Lion of St. Mark eddigi díjazottjai:

  • 2017: David Droga, alapító és kreatív elnök, Droga5
  • 2016: Marcello Serpa, korábbi partner, AlmapBBDO
  • 2015: Bob Greenberg, alapító, elnök-vezérigazgató, R/GA
  • 2014: Joe Pytka, igazgató, PYTKA
  • 2013: Lee Clow, elnök, TBWA\Media Arts Lab, a médiaművészetek igazgatója, TBWA\Worldwide
  • 2012: Dan Wieden, társalapító és globális kreatívigazgató, Wieden+Kennedy
  • 2011: Sir John Hegarty, nemzetközi kreatívigazgató, alapító, BBH

Szűrőprogramot támogat a Danone Magyarország

17 órája

2018-ban ismét országjáró körútra indul Magyarország átfogó egészségvédelmi programjának speciális szűrőkamionja. A legnagyobb nemzeti szűrőprogramhoz idén a Danone kiemelt stratégiai partnerként csatlakozik.

Új ízvilág a Drehertől

17 órája

A fővárosi főzde kínálatában is megjelent az első felsőerjesztésű variáns. A Pale Ale ráadásul jól illeszkedik a kommunikációs platformhoz is.