2012. szeptember 26.

Megvannak a Golden Dove győztesei

Ötből három díjat két közös vezetésű, de önálló ügynökség hozott el: a Lowe GGK és a DraftFCB.

Ötből három díjat két közös vezetésű, de önálló ügynökség hozott el: a Lowe GGK és a DraftFCB.

Szeptember 20-án, a ReklámFeszt keretében adták át a Golden Dove díjakat, és hirdették ki a Legszebb call-centeres hangot. A Direkt és Interaktív Marketing Szövetség (DIMSZ) a 2011. január 1-je és 2012. június 30-a között megvalósult, direkt kommunikációt alkalmazó kampányok nevezését várta.

A pályázatokat a Liptay Gabriella, Vámos-Hegyi Attila, Havasi Raymond, Simon Krisztián, Geszti Péter és Ráczné Hegedűs Klára alkotta zsűri bírálta el. A közlés szerint azt a döntést hozták, hogy az eredeti szempontrendszert és bírálati kritériumokat megtartják, de nem szektoronként osztanak díjakat, hanem összevont kategóriákban jutalmaznak.

Vámos-Hegyi Attila, a DIMSZ elnöke

A győztesek:

  • A legkreatívabb kampány: Draftfcb, Chevrolet - Amerikai álom
  • A leghatékonyabb kampány: Lowe GGK, MOL - DalHal
  • A leginnovatívabb kampány: Draftfcb, Chevrolet - Like Machine
  • Best Mobile Solution díj a Mobilmarketing Tagozattól: hd Open! - Irány Szentendre
  • A Magyar Posta Legjobb Direct Mail különdíja: Café Communications, Skoda - Majrévas

A győztesek Takács Mari feszített vászonra, akril technikával készült képeit kapták, amelyek témájukban az egyes kategóriákhoz illeszkednek.

A Golden Dove előtt még egy díjat átadtak: a DIMSZ Contact Center tagozatának szervezésében valósult meg a Legszebb hangú call-centeres verseny, amelyre közel 140 nevezés érkezett. Az előzsűrizést követően a Kreatív Online-on futó közönségszavazás alapján a kiválasztott 10 hang közül Meier Lídiára, a Magyar Telekom munkatársára szavaztak a legtöbben.