2017. augusztus 07.

Megvannak a K&H tenderének nyertesei

A Laboratory Group és a McCann Budapest készítheti mostantól a K&H új reklámjait.

A K&H kommunikációs kampányok kivitelezéséhez kapcsolódó reklámügynökségi tendert írt ki 2016 decemberében. A kreatív ügynökségi tender meghívásos volt, melyre öt reklámügynökség adott le pályázati anyagot. Alapos szakmai értékelés után a Laboratory Group és a McCann Budapest kerültek kiválasztásra. A K&H a két kiválasztott ügynökséggel szerződést köt. A tender megbízásai határozatlan időre szólnak. A feladatok magukba foglalják az integrált kommunikációs kampányok marketing kommunikációs részének kidolgozásától a kreatív anyagok gyártásán és produkciós munkák kivitelezésén át a belső kommunikációs vizuális anyagok készítését épp úgy, mint a szövegírást és egyéb reklámügynökségi szolgáltatásokat.

“Nagy örömünkre szolgál, hogy az elmúlt 4 év sikeres együttműködése után újra minket választott a K&H Bank kommunikációs partnerének. Nagy izgalommal várjuk az újabb közös munkát” – Szénássy Alex, ügyvezető, Laboratory Group.

"Egy ikonikus márka különleges csapatába kerültünk, biztos vagyok benne, hogy sokat fogunk egymástól, egymásról és önmagunkról tanulni. Örülünk és izgatottak vagyunk, hogy részünk lehet a K&H történet következő fejezeteinek megírásában" – Kubicskó András, McCann Budapest, ügyvezető

”Nem egyszerűen fiatalos, dinamikus, energikus ügynökségeket kerestünk, hanem olyanokat, akik az újításokat a megadott stratégiai keretek közt képesek megtenni, akik az ügyfél szemszögéből kiindulva a mai kor szerint releváns módon fogalmazzák meg és fejezik ki a szándékolt üzeneteinket, s képesek ezt megfelelő méretű csapattal a lehető legmagasabb szinten kivitelezni” – mondta Horváth Magyary Nóra, a K&H Csoport kommunikációs ügyvezető igazgatója.

Elkészült az első nagy játszóházi médiakutatás

2 napja

A kutatásból kiderül, hogy a játszóház a fiatal családok egyik legkedveltebb helye, amely 20%-kal lekörözi az állatkertet, és 74%-kal a színházakat is, és majdnem felveszi a versenyt a tévénézéssel töltött idővel.