2012. szeptember 17.

Megvannak az Effie döntősei

A rekord mennyiségű pályázat közül 70 jutott shortlistre. A legtöbb döntős megoldást az ACG és a PHD jegyzi.

A rekord mennyiségű pályázat közül 70 jutott shortlistre. A legtöbb döntős megoldást az ACG és a PHD jegyzi, mögöttük az OMD, a Mindshare és az MC Media osztozik a második helyen.

Rekordszámú, összesen 125 pályázat közül 70 jutott rövidlistára a 11. alkalommal megrendezett Effie-n. A legtöbb (7-7) döntős alkotást az ACG és a PHD mondhatja magáénak, míg az OMD, az MC Media és a Mindshare 5-5 pályázattal várja az eredményhirdetést. Jól teljesített emellett a Café-csoport, a Kirowski Isobar, az Ogilvy & Mather és a Rebel Rouse is, amelyek négy-négy alkotással jutottak a döntőbe.

Idén 12 kategóriában lehetett nevezni, ezek közül a legtöbb döntős alkotással az Élelmiszer (14), a Szolgáltatások (13), és a Fogyasztási cikkek (9) emelkedik ki. A most debütált Big Marketing Idea kategóriában 5 kampány jutott döntőbe.

A Díjátadó Gálaestet 2012. október 18-án a Nemzeti Színházban tartják. A hazai EFFIE-t a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ) és a Reklám Világszövetség (IAA) Magyar Tagozata közösen szervezi.

 

Alább a kapcsolt dokumentumban elérhetőek a shortlistes alkotások.

Kapcsolódó dokumentumok

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.