2011. február 15.

Megvannak az év emberei

A Blikk olvasói szavazhattak, összesen öt kategóriában. Van a győztesek között feltaláló és kardiológus is.

A Blikk olvasói szavazhattak, összesen öt kategóriában. Van a győztesek között feltaláló és kardiológus is.

Öt kategóriában összesen hat győztest avattak a Blikk első alkalommal meghirdetett Év embere szavazásán, ahol Az év művészére, Az év médiaszemélyiségére, Az év civil hősére, Az év szakemberére és A jövő reménységére lehetett voksolni telefonon, online vagy a lapban elhelyezett szavazószelvényen. A Ringier bulvárlapja a jövőben is át szeretné adni a díjat.

A győztesek:

  • Az év művésze: Törőcsik Mari (A színésznő súlyos betegségből felépülve tért vissza a színpadra.)
  • Az év médiaszemélyisége: Cseke Eszter és S. Takács András (A riporterpáros az On the Spot című dokumentumsorozattal a világ veszélyes helyeire kalauzolja el a nézőket.)
  • Az év szakembere: dr. Ablonczy László (A gyermekkardiológus főorvos annak a programnak a koordinátora, amelyben tavaly hat beteg gyermek kaphatott új szívet.)
  • Az év civil hőse: Weisz Fanni (2010-ben megnyerte a Siketek és Nagyothallók Szépe versenyt, és modellnek készül. A „Kerülj közelebb!" mozgalom tagjaként a fogyatékkal élőkért küzd.)
  • A jövő reménysége: Rátai Dániel (Leonar3Do névre keresztelt találmánya a háromdimenziós felhasználások terén lehet érdekes.)
Címkék: blikk ringier

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.