2011. február 15.

Megvannak az év emberei

A Blikk olvasói szavazhattak, összesen öt kategóriában. Van a győztesek között feltaláló és kardiológus is.

A Blikk olvasói szavazhattak, összesen öt kategóriában. Van a győztesek között feltaláló és kardiológus is.

Öt kategóriában összesen hat győztest avattak a Blikk első alkalommal meghirdetett Év embere szavazásán, ahol Az év művészére, Az év médiaszemélyiségére, Az év civil hősére, Az év szakemberére és A jövő reménységére lehetett voksolni telefonon, online vagy a lapban elhelyezett szavazószelvényen. A Ringier bulvárlapja a jövőben is át szeretné adni a díjat.

A győztesek:

  • Az év művésze: Törőcsik Mari (A színésznő súlyos betegségből felépülve tért vissza a színpadra.)
  • Az év médiaszemélyisége: Cseke Eszter és S. Takács András (A riporterpáros az On the Spot című dokumentumsorozattal a világ veszélyes helyeire kalauzolja el a nézőket.)
  • Az év szakembere: dr. Ablonczy László (A gyermekkardiológus főorvos annak a programnak a koordinátora, amelyben tavaly hat beteg gyermek kaphatott új szívet.)
  • Az év civil hőse: Weisz Fanni (2010-ben megnyerte a Siketek és Nagyothallók Szépe versenyt, és modellnek készül. A „Kerülj közelebb!" mozgalom tagjaként a fogyatékkal élőkért küzd.)
  • A jövő reménysége: Rátai Dániel (Leonar3Do névre keresztelt találmánya a háromdimenziós felhasználások terén lehet érdekes.)
Címkék: blikk ringier

Növelte működési eredményét a Porsche

1 órája

Növelte eladásait és bevételét, tovább javította eredményét tavaly a Porsche AG autógyár, a Volkswagen konszern sportkocsikat gyártó érdekeltsége a német auto.de beszámolója szerint.