2013. április 15.

Megvette a Discovery az SBS észak-európai érdekeltségeit

Fél éve még csak arról írtunk, hogy jelentős az érdeklődés a ProSiebenSat.1 skandináv adóira. Mostanra le is zárult az eladás.

Fél éve még csak arról írtunk, hogy jelentős az érdeklődés a ProSiebenSat.1 skandináv adóira. Mostanra le is zárult az eladás.

A TV2-t is tulajdonló társaság honlapján most közzétettek szerint azért volt szükségük ennyi időre, mert az 1,35 milliárd eurós ügyletet előbb jóvá kellett hagyatni az érintett kartellhatóságokkal.

A tranzakció eredményeként a Discovery Communications összesen 12 dániai, finn- és svédországi, illetve norvégiai televíziós hálózatot, valamint vezető rádióadót és digitális brandet vett át a németországi székhelyű médiaháztól.

A megvásárlás után a vég SBS Discovery Media néven folytatja tevékenységét. Mint arról portálunk a télen beszámolt, hárman versengtek a befektetési lehetőségért, a győztes a Nordic Capital és a Providence pénzügyi alapokat ütötte ki a nyeregből.

Felelős Támogató védjegyet kapott a Hankook

15 órája

A Hankook Tire Magyarország Kft. 2012-ben indította a társadalmi felelősségvállalási kezdeményezéseit összefogó programsorozatot, a Hankook Értékteremtő Programot.

Inspiráló nőket díjaz a Femcafe

20 órája

Május 10-én a Várkert Bazárban, az Inspiráló Nők Estjén adják majd át a 8+1 kategória győzteseinek járó elismeréseket.