2011. június 21.

Megvette a Research Gardent az Ipsos

Kvalitatív kutatókkal erősített az Ipsos, amely piacvezetővé szeretne válni e kutatások terén.

Kvalitatív kutatókkal erősített az Ipsos, amely piacvezetővé szeretne válni e kutatások terén.

A Research Garden szakembereivel bővül az Ipsos kvalitatív kutatási üzletága, miután a két korábbi résztulajdonos és vezető, Major Judit és Nógrádi-Szabó Zoltán csatlakozott a céghez. Utóbbi szakember a Kvalitatív Üzletág vezetője, előbbi pedig helyettes vezetője lesz.

Major Judit

Géczi Tamás, az Ipsos vezérigazgatója elmondta: a szakemberek érkezése stratégiai fontosságú, mivel a Research Garden kutatási filozófiája jól  illeszkedik az Ipsos kvalitatív területet érintő célkitűzéseihez.

Nógrádi-Szabó Zoltán

"Az Ipsos célja, hogy a következő években piacvezetővé váljon a kvalitatív kutatások területén is. Ennek eléréséhez mostantól minden adott, hiszen az Ipsos tapasztalt kvalitatív kutatói csapata kiemelkedő képességű kollégákkal bővül, s ez nagyban segíti majd az Ipsos csoport innovatív kvalitatív kutatási megoldásainak bevezetését a magyar piacra" - tette hozzá.

Címkék: ipsos piackutatás

A Next9 lett a Deloitte PR-ügynöksége

2 napja

A Deloitte Magyarország meghívásos PR tenderén a Next9 Communications nyert, így 2019. június 1-től az ügynökség látja el a vállalat külső kommunikációs feladatait.

Nincs több szőrme a Pradánál

2 napja

A Prada Group bejelentette, hogy a 2020-as szezontól kezdve nem használ többet állati szőrmét a kollekciónál.