2011. január 06.

Megvették az Obama kampány sikerügynökségét

A Blue State Digitalt 2004-ben Washingtonban alapították, s azóta non-profit és politikai szervezetek online kampányaira specializálódott.

A Blue State Digitalt 2004-ben Washingtonban alapították, s azóta non-profit és politikai szervezetek online kampányaira specializálódott.

Megvették a Blue State Digital (BSD) full service digitális ügynökséget, amely 2008-ban az Obama for America név alatt futó, később győztesnek bizonyuló elnöki kampány interaktív részén dolgozott.

A céget, s annak brit leányvállalatát a WPP ügynökségi holding digitális egysége, a WPP Digital szerezte meg. Az ügynökséget 2004-ben Washingtonban alapították,  jelenleg mellette Bostonban, New Yorkban, Los Angelesben és Londonban van irodája, ahol összesen 130-an dolgoznak.

A BSD a piaci ügyfelek mellett számos non-profit és politikai szférából érkező megrendelésen dolgozott az elmúlt években. Többek között online pénzgyűjtéssel, brand advocacy és közösségi programokkal segítették mintegy 200 ügyfelüket. Az ügynökség 2009-ben 12,8 millió dolláros bevételt produkált.

Címkék: wpp amerika obama

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.