2014. május 14.

Megzuhant az AOL

Pontosabban részvényeinek árfolyama, miután a befektetők által (el)várt számoknál rosszabb első negyedéves adatokat közölt a társaság.

Pontosabban részvényeinek árfolyama, miután a befektetők által (el)várt számoknál rosszabb első negyedéves adatokat közölt a társaság.

Az AOL teljes forgalma nyolc százalékot ugrott ugyan, elérve így az 583 millió dollárt, mérleg szerinti nyeresége azonban 64 százalékkal, 9,3 millióra zuhant. Ezt „díjazták” a befektetők méretes részvényeladásokkal, amelyek ötödével nyomták le az árfolyamot, mivel a várt 45 helyett csak 34 centes osztalékot fizetnek.

Mint arra a Financial Times is emlékeztet, a társaság most van annak a – dollármilliárdokba kerülő - folyamatnak a kellős közepén, melynek során internet-szolgáltatóból hirdetésfinanszírozott médiavállalattá alakul. Ennek része volt a Huffington Post vagy nemrég a Convertro reklámmérő cég felvásárlása.

Új város csatlakozott a Coca-Cola dunai projektjéhez

2 napja

A Coca-Cola HBC Magyarország támogatásával indult I Love Duna projekt a strandolás és a folyóhoz köthető szabadidős programok népszerűsítésén keresztül szeretné felhívni a figyelmet a felelős vízhasználat fontosságára.

Innovációs versenyt hirdet az SAP

2 napja

15 ezer eurós összdíjazású, kétfordulós régiós innovációs versenyt hirdet az SAP, a Techstars accelerátorral közösen. A résztvevőknek nagyvállalatok létező problémáit kell megoldaniuk.