2014. november 03.

Mémekkel és bulvárral folytatódik a Média 2.0 meetup-sorozata

November 11-én Sas István reklámszakember és Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója előadásával folytatódik a blog rendezvénysorozata.

November 11-én Sas István reklámszakember és Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója előadásával folytatódik a média- és kommunikációs blog rendezvénysorozata.

A novemberi már a harmadik alkalom a Média 2.0 blog meetup-sorozatában, az eddigi két rendezvény több száz fős részvétellel zajlott. Szeptemberben Tanács János a kríziskommunikációról, Sixx pedig a trollgondozásról beszélt, októberben Hanga Zoltán az állatkerti PR-ról, Aczél Petra pedig a médiatudatosság kérdéséről tartott előadást. (Mindegyik előadás megtalálható a szervezők YouTube csatornáján.)

Ezúttal is két, egyenként 20-30 perces előadás lesz. Először Sas István reklámszakember beszél a mémek és a reklámok kapcsolatáról. Hogyan képesek bizonyos márkák fennmaradni, míg mások eltűnnek a süllyesztőben? Hogyan sokszorozódik, terjed és mutálódik a kulturális információ, és hogyan tudják ezt kihasználni a reklámok? Ezt követően Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója a bulvármédia és a kereskedelmi tévék szimbiózisáról tart majd előadást.

Az előadások után alkalom nyílik beszélgetni az előadókkal, valamint a többi résztvevővel is.

A részvétel ezúttal is ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a szervezők honlapján vagy a meetup.com-on lehet. Minden friss infó megtalálható az esemény Facebook-oldalán.