2017. szeptember 07.

Mennyit ér egy like?

A Vodafone #HashtagFestival keretében generációkutatók, bloggerek, vloggerek és celebek avatnak be az online generáció tartalomfogyasztási szokásaiba.

Hogyan lehet kihasználni a korlátlan mobilnet kínálta lehetőségeket? Miként találjuk meg az egyensúlyt a digitális és a valós életünk között? Ezek olyan kérdések, melyekre kiemelten fontos, hogy a Z generáció és mindazok, akik a mobiljukkal fekszenek és kelnek, megkapják a megfelelő válaszokat. A Vodafone Magyarország – mely Red Infinity tarifacsomagjában korlátlan adathasználatot, Vodafone Pass csomaggal pedig a legnépszerűbb közösségi applikációk korlátlan használatát biztosítja - ezért rendezi meg szeptember 14-én 16 órától a #HashtagFestivalt, amelyen a látogatók első kézből tanulhatnak olyanoktól, akik nem csupán használják a digitális világ nyújtotta lehetőségeket, de értenek is hozzá, hogyan kovácsoljanak előnyt belőle és miként védjék ki veszélyeit. A közösségi média önértékelést torzító hatása ugyanis a fiatalok körében napjaink egyik komoly problémája.

A szabadtéri, ingyenes #HashtagFestivalon négy interaktív kerekasztal-beszélgetésen ismerhetik meg a látogatók az online generáció tartalomfogyasztását, az influencer-jelenség hátterét, valamint a digitális trendeket és a bennük rejlő üzleti lehetőségeket.

A #Trendszakértők szekcióban Steigervald Krisztián generációkutató, Csanda Gergely, a PlayIT ügyvezetője, Pintér Mónika, a 24.hu tech rovatának újságírója és Baráth Péter, a Vodafone Magyarország márkaigazgatója beszélnek majd a kütyüfüggőségről és a digitális identitásról. A #Sikeres vállalkozások kategóriában olyan márkák kaptak helyet, amelyek a közösségi média előnyeit használták ki üzleti lehetőségként – Susánszky Ádámot, a Zing Burger egyik ügyvezetőjét, Lenkey Ákost, a BP Shop társtulajdonosát és a TrollFoci szerkesztőit hallgathatják meg a látogatók. A #Hírességek blokk vendégei Kiss Ramóna, Csobot Adél és Puskás Peti lesznek, akik arról ejtenek majd szót, hogyan engednek betekintést a közösségi médiát használva a kulisszák mögötti életükbe. A #Vloggerek pedig – Nosika és Szabó Hédinke – elmesélik majd Lilunak, az esemény moderátorának, miként csinálhat valaki igazi karriert a közösségi média jelenlét segítségével.

Az ingyenes eseményen a kerekasztal beszélgetéseket követően a Mary PopKids játszik, este tíz óráig pedig DJ-re bulizhat a közönség. a Vodafone Magyarország székháza mögötti füves területen. További részletek a Facebook eseményben.