2017. december 01.

Mennyit okosodtak városaink?

Jövő kedden Kecskemét ad otthont az egyik legnagyobb szabású városmarketing konferenciának, amely azt vizsgálja, milyen eredményeket értek el a hazai Smart City programok a városmarketingben.

A Smart City – Smart Marketing című rendezvény a város dísztermében kerül megrendezésre december 5-én 10 óra és 16 óra között. A konferencián értékelik az 5. Országos Városmarketing Verseny hallgatói pályaműveit, prezentációt tart a nyertes csapat.

A rendezvényen felszólal a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős miniszter, Kósa Lajos, Debrecen korábbi polgármestere is, aki a Smart City programok szerepéről fog beszélni. A hazai helyzetképet Szemerey Samu, a Lechner Nonprofit Kft. vezető szakértője vázolja fel, a Miskolci Egyetem Marketing és Turizmus Intézetének vezetője, Piskóti István a Smart City és a marketingstratégiák összefüggéseiről fog előadni.

A smart megoldások turisztikai marketingben játszott szerepéről Semsei Sándor, a Turisztikai Desztináció-menedzsment Szövetség elnöke ad elő, a Magyar Marketing Szövetség két elnökségi tagja, Varga István és Lévai Richárd pedig konkrét tanácsokat ad a digitális marketing, illetve a közösségi média alkalmazásához. A Smart City témák médiában való megjelenéséről Göbölyösné Mátrahegyi Anna, az Observer Médiafigyelő ügyvezetője fog beszélni (az Observer Budapest Médifigyelő Kft. a Médiapiac kiadójának tulajdonosa – a szerk.)

A konferencián a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A szervezők a jelentkezéseket december 4-éig várják.

A konferencia részletes programját itt találja.

*Változás a programban: a szervezők jelzése szerint a 11:25-kor kezdődő előadást Semsei Sándor, a TDMSZ (Turisztikai Desztináció-menedzsment Szövetség) elnöke tartja.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

23 órája

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.