2014. június 04.

Mentatrend.hu-Adaptive Media együttműködés

Az ökoszemléletű női online magazin televíziós formában is megjelenik a FEM3 csatornán. Az Adaptive a jövőbemutató tartalmat emeli ki.

Az ökoszemléletű női online magazin televíziós formában is megjelenik a FEM3 csatornán. Az Adaptive a jövőbemutató tartalmat emeli ki a megállapodás kapcsán.

A Mentatrend.hu 2013. decemberében indult női zöld digitális magazin 2014 júniusától az Adaptive Mediát választotta hirdetésértékesítési partneréül. „A fenntarthatóságot, környezettudatosságot, ökoszemléletet, zöld gondolkodást szórakoztató, könnyed formában fogalmazzuk meg, miközben tartjuk a női magazinokra jellemző online stílusjegyeket.” - jellemezte a kiadványt Nyul Zsuzsa alapító.

A Mentatrend.hu 2014. áprilisában televíziós magazin formában is megjelent a TV2-csoport FEM3 csatornáján. A heti rendszerességgel jelentkező 30 perces műsorban feldolgozzák a site-on is fellelhető tartalmakat, illetve teret adnak a zöld kezdeményezések sokszínűségének akár üzleti, akár civil szféráról legyen szó.

„A jelenben is nagyon értékes, egyben kifejezetten jövőbemutató tartalommal bővült a kiadványportfóliónk” - mondta az együttműködés kapcsán Bennó Kata, az Adaptive Media partnerkapcsolati vezetője.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

10 órája

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.