2014. június 04.

Mentatrend.hu-Adaptive Media együttműködés

Az ökoszemléletű női online magazin televíziós formában is megjelenik a FEM3 csatornán. Az Adaptive a jövőbemutató tartalmat emeli ki.

Az ökoszemléletű női online magazin televíziós formában is megjelenik a FEM3 csatornán. Az Adaptive a jövőbemutató tartalmat emeli ki a megállapodás kapcsán.

A Mentatrend.hu 2013. decemberében indult női zöld digitális magazin 2014 júniusától az Adaptive Mediát választotta hirdetésértékesítési partneréül. „A fenntarthatóságot, környezettudatosságot, ökoszemléletet, zöld gondolkodást szórakoztató, könnyed formában fogalmazzuk meg, miközben tartjuk a női magazinokra jellemző online stílusjegyeket.” - jellemezte a kiadványt Nyul Zsuzsa alapító.

A Mentatrend.hu 2014. áprilisában televíziós magazin formában is megjelent a TV2-csoport FEM3 csatornáján. A heti rendszerességgel jelentkező 30 perces műsorban feldolgozzák a site-on is fellelhető tartalmakat, illetve teret adnak a zöld kezdeményezések sokszínűségének akár üzleti, akár civil szféráról legyen szó.

„A jelenben is nagyon értékes, egyben kifejezetten jövőbemutató tartalommal bővült a kiadványportfóliónk” - mondta az együttműködés kapcsán Bennó Kata, az Adaptive Media partnerkapcsolati vezetője.

Sportkavalkád a Téli Sportválasztón

1 napja

A Téli Sportágválasztón január 27. szombaton 10 és 17 óra között több mint 20 mozgásformát próbálhatnak ki az érdeklődők a Vasas Jégcentrumban, így mindenki megtalálja a neki való téli sportágat.

Óránként 6 káreset történt az ünnepek alatt

1 napja

December 24. és január 1. között közel 1400 kárt jelentettek a Generali Biztosítónál összesen közel 250 millió forint értékben, ami naponta átlagosan 155, illetve óránként 6 káresetet jelent.