2014. június 04.

Mentatrend.hu-Adaptive Media együttműködés

Az ökoszemléletű női online magazin televíziós formában is megjelenik a FEM3 csatornán. Az Adaptive a jövőbemutató tartalmat emeli ki.

Az ökoszemléletű női online magazin televíziós formában is megjelenik a FEM3 csatornán. Az Adaptive a jövőbemutató tartalmat emeli ki a megállapodás kapcsán.

A Mentatrend.hu 2013. decemberében indult női zöld digitális magazin 2014 júniusától az Adaptive Mediát választotta hirdetésértékesítési partneréül. „A fenntarthatóságot, környezettudatosságot, ökoszemléletet, zöld gondolkodást szórakoztató, könnyed formában fogalmazzuk meg, miközben tartjuk a női magazinokra jellemző online stílusjegyeket.” - jellemezte a kiadványt Nyul Zsuzsa alapító.

A Mentatrend.hu 2014. áprilisában televíziós magazin formában is megjelent a TV2-csoport FEM3 csatornáján. A heti rendszerességgel jelentkező 30 perces műsorban feldolgozzák a site-on is fellelhető tartalmakat, illetve teret adnak a zöld kezdeményezések sokszínűségének akár üzleti, akár civil szféráról legyen szó.

„A jelenben is nagyon értékes, egyben kifejezetten jövőbemutató tartalommal bővült a kiadványportfóliónk” - mondta az együttműködés kapcsán Bennó Kata, az Adaptive Media partnerkapcsolati vezetője.

Bemutatták a Marketing Diamond Díj idei versenyzőit

1 napja

Maszkkal letakart plakátok, színésznővel forgatott karanténvideó és kampány a Google fűnyíró kecskéivel. Többek között ilyen projektekkel neveztek a magyar cégek a Marketing Diamond Awardsra.