2014. november 10.

Menzesznaptár-applikációval könnyíti meg olvasói életét a Femina.hu

A női oldal az Algoflex-M támogatásával fejlesztette ki az alkalmazást, melyet saját felületein népszerűsít.

A női oldal az Algoflex-M támogatásával fejlesztette ki az alkalmazást, melyet saját felületein népszerűsít.

A Femina.hu az Algoflex-M támogatásával mobilapplikáció formájában menzesznaptárt fejlesztett, mely segítségével a női felhasználók naprakészen, kényelmesen és áttekinthető formában tudják követni a ciklusukat.

Az applikáció Android, iOS és Windows operációs rendszerű készülékeken is elérhető. A támogató kampány a Femina Media mobil és desktop portfólióján (Femina.hu, Retikül.hu, Nőifriss.hu) fut: PR cikkek segítségével edukálják az olvasókat, valamint platformspecifikus bannerekkel is népszerűsítik a letöltést.

„Nagyon örülök, hogy megvalósulhatott ez az együttműködés, hiszen a Sanofi nem csak az OTC kategórián belül próbál digitálisan innovatív lenni, folyamatosan keresve az új lehetőségeket, de úgy gondolom a magyar digitális piacon is érezhető egy-egy speciális kampányának a hatása. Ez az applikáció pedig teljes mértékben követi ezt és nagyon bízunk a sikerében, hiszen mobil applikációs lehetőségek közül ez lesz az első komoly kampányunk” – mondta el Szalay Angelika, a Vivaki online médiaigazgatója.

„A folyamatosan növekvő okostelefon penetráció miatt úgy gondolom ma már elengedhetetlen a hirdetők számára valamilyen módon megjelenni ezen az eszközön is. Külön öröm volt számunkra, hogy ezt az „innovatív” kommunikációs formát egy olyan ügyfél választotta, aki a rengeteg szabályozás miatt talán nehezebb helyzetben van” – nyilatkozta Szabó Mariann, a Femina Media értékesítési igazgatója.

Ismert sztárokkal kampányol a Samsung

2 órája

Nánási Pál készített magazinokba illő fotókat Dobó Ági, Henry Kettner, Kovács Rami, Ördög Nóra, Nagy Dani, Nessaj, és Török Ábel márkanagykövetekről.