2012. január 31.

Mérésvita Prágában

Eldurvulni látszik a csehországi televíziós nézettségmérési tender körül korábban kialakult vita. Két nagy összeállt – a harmadik ellen.

Eldurvulni látszik a csehországi televíziós nézettségmérési tender körül korábban kialakult vita. Két nagy összeállt – a harmadik ellen.

Az egyik cseh gazdasági portál cikke szerint a CT közszolgálati csatorna a Modern Times Group (MTG) által tulajdonolt Prima TV-vel áll(na) össze egy nagy rohamra, melynek célpontja a CME tulajdonában lévő TV Nova volna.

A két "támadó" azt szeretné elérni, hogy csökkentsék a Nova szavazati súlyát az ország televíziós szövetségében. A portál szerint a szervezet már akár februárban állást foglalhat a javaslatról, és azonmód át is alakíthatja alapszabályát.

Az E15 cikke megemlíti: a Nova körömszakadtáig kitartott a Nielsen csehországi cége mellett, amikor a 2013-2017 közötti időszakra vonatkozó közönségmérési tender futott. (Ezt egyébként a Mediaresearch nyerte végül.)

Forradalom újratöltve

Médiapiac2 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.