2014. január 07.

Mérföldköveknél a Hulu

Pompás évet zárt az amerikai OTT-piac legismertebb szereplője. Most már érthető, miért hátráltak ki a gazdák az eladásból.

Pompás évet zárt az amerikai OTT-piac legismertebb szereplője. Most már érthető, miért hátráltak ki a gazdák az eladásból.

Az NBC/Universal, a Fox és a Disney-ABC által indított Hulu ugyanis egyszerre két mérföldkövet hagyhat maga mögött az idei esztendőben. Egyfelől átlépi az ötmilliós előfizetői számot, másrészt bevétele meghaladja az egymilliárd dollárt. (Tavaly még "csak" 695 millió csilingelt a kasszában.) A cégvezetés beszámolója szerint a forgalom nagyobb részét még mindig a nappaliból, azaz klaszikus tévés megoldással generálják az ügyfelek.

Az adatok nem csupán azt a döntést igazolják vissza, hogy a tartalomra fordított kiadások jelentős emelésébe kezdett a táraság tavaly. De ezek alapján az a lépés is jónak bizonyult, hogy – a vártnál alacsonyabb ajánlatok miatt – nem adják el részesedésüket a tulajdonosok, hanem egy méretes tőkefröccsel lendítik fel az üzletmenetet.

Mentes gasztrofesztivált rendeznek Budapesten

2 napja

Minden ételallergiás szabadon és bátran kóstolhatja meg a számára legizgalmasabb gasztronómiai újításokat és kedvenc ételeit egy különleges kétnapos fesztiválon 2019. február 23-án és 24-én Budapesten.