2012. június 22.

Mert holland azért nem vagyok

Akár így is fordíthatjuk a Media Markt legújabb hirdetését, amelynek témája a Labdarúgó Európa-bajnokság.

Akár így is fordíthatjuk a Media Markt legújabb hirdetését, amelynek témája a Labdarúgó Európa-bajnokság. Meg a német-holland ″szerelem″.

A bet-at-home – nekünk kissé erősnek tűnő – szpotja után ugyanis a Media Markt új reklámmal jelentkezett – alig pár órával aztuán, hogy Gomez duplázásával elverte a holland gárdát a Nationalelf. (A Bildben megjelent reklám egyébként kamatmentes hitelt ajánl azoknak, akik 320 euró felett vásárolnak a cégnél június 30-ig, és a 32 hónapos visszafizetési tartamot választják.)

"Csinálja úgy, mint a hollandok, élje át a döntőt a tévé előtt" – hívogatja kedvezményes hitelakciójuk a germán polgárokat. Szintén ráült erre a meccsre a McDonald’s, amelynek reklámjában a két csapat rajongóinak busza versenyez a sztrádán, a lemaradó hollandokat pedig egy extrasajtos menü lehetőségével kárpótolná a cég.

A láthatatlan árucikk, amit mindennap használunk

14 órája

Vannak piacok, ahol többek között áram is kapható. Persze nem a zöldségpiacokhoz hasonló helyek ezek, hanem tőzsdei felületek. De vajon hogyan alakult ki a villamos energia kereskedelme? (x)