2012. augusztus 09.

Metapay-fesztiválkártya a Szigeten

A Metapay Fesztiválkártyához idén már egy Facebook alkalmazás is tartozik, amely megkönnyíti az ismerősök megtalálását a Szigeten.

A Metapay Fesztiválkártyához idén már egy Facebook alkalmazás is tartozik, amely megkönnyíti az ismerősök megtalálását a Szigeten.

A Sziget az évek során olyan nagy rendezvénnyé nőtte ki magát, hogy sokszor komoly gondot okoz az ismerősök és barátok megtalálása. Gyakran előfordul – főleg a zsúfolt koncerteken, a sokak által látogatott helyszínek közelében -, hogy akár órákig is keresik egymást az emberek.

A Metapay Fesztiválkártya internetes regisztrációja esetén lehetőség nyílik Facebook bejelentkezés használatára, amely utána összeköthető a Metapay Fesztiválkártya Facebook alkalmazással. Az alkalmazás a felhasználó hírfolyamába posztolja, hogy mikor és hol fizetett (a fizetés összegét a Metapay természetesen nem adja ki). A Facebookon való megjelenés csak az adott felhasználó hozzájárulásával történhet meg, azt előre engedélyezni kell, s bármikor fel lehet függeszteni.

A Metapay az idei Szigeten elektronikus belépés-ellenőrző rendszert is bemutat. A Metapay munkatársai karszalagot viselnek, amelybe egy chipet építettek be. A chip azonosítja a viselőjét, ha az a Metapay-által fenntartott ellenőrző pontokon áthalad. A karszalagos chippel fizetni is lehet, ugyanúgy, mint a Metapay Fesztiválkártyával. Az új termék így alkalmas arra is, hogy bármely fesztiválon vagy rendezvényen megoldja a beléptetést és azt összekapcsolja a készpénzmentes fizetés lehetőségével is.

Címkék: sziget