2014. május 20.

Mexikói telco-nyomulás Bécsben

Közép-Kelet-Európa és a délebbre fekvő államok távközlési piacára is komoly hatással lehet a Telekom Austria tulajdonosi átrendeződése.

Közép-Kelet-Európa és a délebbre fekvő államok távközlési piacára is komoly hatással lehet a Telekom Austria tulajdonosi átrendeződése.

A világ egyik leggazdagabb embere, a mexikói Carlos Slim Helú nem csupán befektetési célpontnak, de ugródeszkának is tekinti a társaságot, amely a régióban kiterjedt, de nem túlméretes leányvállalat-hálózatot tart fent.

Miután a Slim-birodalom, az America Móvil a hazai pályán nem látott érdemi terjeszkedési lehetőséget, 2012-ben jelent meg Európában, elsősorban az osztrák szolgáltatóba és a holland KPN-be bevásárolva magát.

Ugyanakkor, emlékeztet egy beszámoló, a lengyel, a szerb és a török piac mellett a magyaron is keresett befektetési lehetőségeket a milliárdos, ezek közül azonban – noha a menedzsment egyik tagja épp a napokban erősítette meg ezzel kapcsolatos szándékukat – egyik országban sem tett döntő lépést a bővítés terén.

Új város csatlakozott a Coca-Cola dunai projektjéhez

1 napja

A Coca-Cola HBC Magyarország támogatásával indult I Love Duna projekt a strandolás és a folyóhoz köthető szabadidős programok népszerűsítésén keresztül szeretné felhívni a figyelmet a felelős vízhasználat fontosságára.

Innovációs versenyt hirdet az SAP

1 napja

15 ezer eurós összdíjazású, kétfordulós régiós innovációs versenyt hirdet az SAP, a Techstars accelerátorral közösen. A résztvevőknek nagyvállalatok létező problémáit kell megoldaniuk.