2017. március 30.

Michelisz csapata 2017-ben a Sport TV-n

A napokban jelentette be Michelisz Norbert, hogy M1RA néven saját autós istállót indít, és a csapat Hondái már a TCR International első versenyén, Grúziában rajthoz állnak.

A jelenlegi legsikeresebb magyar autóversenyző, a túraautó vb-n versenyző Michelisz Norbert úgy döntött, saját csapatot indít, amelynek pilótái a TCR International Seriesben fognak versenyezni. Már a bejelentéskor biztosított mindenkit, elsődleges céljuk a tehetséggondozás, alapvetés volt, hogy legalább egy magyar versenyzőjük legyen, mert lehetőséget akarnak nyújtani a fiataloknak, hogy egy erős nemzetközi sorozatban megméressenek. Két versenyzővel állnak rajthoz, egyikük a 17 éves Tassi Attila lesz, aki fiatal kora ellenére már állt dobogón is a TCR-ben, és sok fantáziát lát benne Michelisz. A másik a nemzetközileg is jegyzett, 2016-os olasz túraautós bajnok Roberto Colciago. A M1RA vezetése nem titkolja, már az első évben a bajnoki címre hajtanak, amit egyelőre az olasz pilótától várnak, de idővel magyar bajnokot nevelnének.

Az összesen 10 állomásból álló sorozat július első hétvégéjén a Hungaroringre is ellátogat majd. Az első grúz helyszín versenyeit vasárnap 12:45-től a Sport2 közvetíti, a kommentátor Petur András lesz.

Stabilan tartja helyét a LEGO Csoport

38 perce

A LEGO Csoport nyolcadik éve folyamatosan jelen van a Reputation Institute éves RepTrak100 listájának Top 10 helyezettje között, idén megtartva a tavalyi 2. helyezését.