2012. november 08.

Midnight Meeting

Egy újabb kezdeményezés veszi kezdetét, hogy összehozzák a marketingeseket egy party-n.

Egy újabb kezdeményezés veszi kezdetét, hogy összehozzák a marketingeseket egy party-n.

A marketing szakma – és annak társterületei: PR, reklám, média, sales – képviselői november 24-én kiléphetnek a kötött mindennapokból, és egy laza, de elegáns esten szórakozhatnak együtt szakmabeliekkel.

„Legfontosabb szempontunk az volt, hogy olyan programokkal, ismerkedéssel egybekötött estet szervezzünk, ahonnan rengeteg élménnyel és új üzleti kapcsolatokkal térnek haza vendégeink. A Midnight Meetinget a november 24-i debütálás után havonta megrendezzük a Symbol Budapestben, hogy a marketing szakmai képviselői a napi fáradalmakat és problémákat félretéve, minden kötöttségtől mentesen szórakozhassak és kikapcsolódhassanak” – mondja Mészáros Zoltán, a szervező Z9 Konzultációs és Reklám Kft. vezetője.

Az esten bemutatkozik a 2011-es év Gombold Újra pályázat győztese, Gyöngyösi Renáta frissen alapított divatmárkája, az Iner új kollekciója, majd a Smile Showtime Band lép a Live Music Club színpadára Gönczi Gáborral, végül pedig ToTo Jr. és Dj Matte gondoskodnak a hangulatról. A szórakozás mellett fontos hangsúlyt kap a szakmaiság is, hiszen a Midnight Meeting kreatív versenyének eredményét is ekkor hirdetik ki.

„Olyan emlékezetes estet szerettünk volna létrehozni, ami nem csak az alkohol fűtötte szenvedélyről szól, hanem szakmai elismeréseknek is otthont ad. Ezért meghirdettük a kreatív versenypályázatot, melyen ügynökség és szabadúszó egyaránt elindulhat. Négy kategóriában lehet nevezni, és a szakma kiválóságai választják ki a legjobbakat. A későbbi tervek szerint a havonta megrendezett esteken felül elindítjuk a Midnight Meeting Business reggeliket, hogy segítsük az új üzleti kapcsolatok kialakulását. A regisztrált partnereket az online felületen meg lehet tekinteni, ezáltal könnyebben eldönthetővé válik, hogy érdekes-e az adott tematikájú összejövetel” – teszi hozzá Óvári Zita, a Midnight Meeting főszervezője.

Az eseményre a szakma részére a belépés – előzetes regisztráció esetén – ingyenes. Regisztrálni a www.midnightmeeting.hu oldalon lehet.

Midnight Meeting - 2012. november 24.

Symbol Budapest (Bp., III. ker., Bécsi út 56.)