2011. február 03.

Milliárdos márkát teremtett a Coca-Cola a kínai piacon

A Pulpy globál értékesítése meghaladta az egymilliárd dollárt, elsőként azon márkák közül,melyet a cég kifejezetten egy feltörekvő piacon fejlesztett.

A Pulpy globális értékesítése meghaladta az egymilliárd dollárt, elsőként azon márkák közül, melyeket a cég kifejezetten egy feltörekvő piacon fejlesztett és vezetett be.

Mindössze 5 év alatt 1 milliárd dolláros globális értékesítést ért el a Minute Maid Pulpy, elsőként a Coca-Cola azon márkái közül, amelyeket teljes mértékig egy feltörekvő piacon fejlesztettek és vezettek be. A kínai branddel tizennégyre nőtt a cégcsoport milliárd dolláros portfoliója

A prémium üdítőtial márkát 2005-ben Kínában fejlesztették és vezették be, mostanra viszont három kontinensen összesen 18 piacon kapható, köztük Indonéziában, Tajvanon, Thaiföldön és Indiában.

Tavaly a Puply Algériában, Malajziában, Szingapúrban és Vietnamban jelent meg.  Mexikóban szintén piacra dobták, Valle Pulpy néven, s idén további globális terjeszkedést terveznek.

Címkék: coca-cola kína

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.