2020. február 20.

Milliós nyereménnyel távozott egy szerencsés kismama a BabaMama Exporól

Rekordszámú jelentkező közül került ki az a kismama, aki hazavihette a BabaMama Expo egymillió forintos összeértékű babaváró nyereményét.

A BabaMama Expo együttműködő partnereivel nyereményjátékot szervezett,hogy támogassa a kismamákat ennek a csodálatos időszaknak a kezdő lépéseiben. Az egymillió forint értékű ajándékcsomagban szinte minden megtalálható, amire a babázás első évében szükség lehet. A magas kategóriájú gyermeküléstől a babakocsin és cumisüvegeken át az őssejttárolás lehetőségéig szinte mindent tartalmazó csomagért több, mint nyolcezer leendő anyuka szállt versenybe, ennyien még soha nem vettek részt a rendezvény egyetlen promóciójában sem. A nyertes kismama boldogan vette át a nyereményeket. A rendezvényen egyébként a részvétel is jelentős volt, a három nap alatt közel 24 ezer látogató érkezett a Budapest Sportarénába.

A BabaMama Expo november 20-22. között is várja a kiállítókat és látogatókat a Budapest Sportarénában.

A BabaMama Expo, az ország legnagyobb baba-mama eseménye idén tizenötödik alkalommal kerül megrendezésre a Papp László Budapest Sportarénában. A rendezvény egyedülálló módon sorakoztatja fel kiállítóit, szakértőit a babavárással, csecsemő és kisgyermekkorral kapcsolatos összes témában, így nem véletlenül vált a kisgyermekes családok kedvencévé. Átlagosan 27.000 látogatójuk egy helyen találkozhat a szektor szinte minden fontos szereplőjével, cégével, márkájával, és neves előadókkal egyaránt.

Címkék: gazdaság baba