2017. március 29.

Minden egy jó kávéval indult

Több mint tízezer felsőoktatási hallgatónak indult a napja egy csésze kávéval a NESCAFÉ, a USP és Wings Group közös országjáró kampányának ideje alatt.

A kampány során Magyarország több egyetemvárosában alakított brandingelt kávé-állomásokat a NESCAFÉ: közel 400 darab vízforralót, 9.500 darab piros bögrét és 28.500 darab NESCAFÉ 3in1-t helyeztek ki személyesen.

Mátyus Anna, a NESCAFÉ brand managere szerint a márkáknak új megközelítéssel kell elérniük a fiatalokat, olyan megoldásokkal, amelyek a márka üzenetének direkt közvetítése helyett a célcsoportot helyezik a központba, valamint értéket, élményt nyújtanak. „Egyre nagyobb kihívás a fiatal célközönség megszólítása: azok a kampányaink sikerülnek a legjobban, ahol egyszerű, de nagyszerű megoldásokkal sikerül újszerű módon megszólítanunk őket. A célcsoportunk nagyon kritikus, kiemelt szerepe van a hasznosságnak és a humornak, a meglepetés erejének. A kolis kávé-állomások kialakításakor is célunk volt hosszú távon értéket adni a hallgatóknak, és egy egyszeri mintaszóráson messze túlmutatni. A biztosított eszközökkel egyrészt javítottuk a kollégiumi terek színvonalát, másrészt indirekt módon hívtuk fel a kávézás kapcsolatépítő, kapcsolatteremtő erejére a figyelmet.”

A hallgatóknak nagyon tetszett az akció, a helyszíni pozitív visszajelzések mellett, többen osztották meg, a gyakran művészi fotókat az Instagramon: volt, aki az asztalon rá váró NESCAFÉ bögrét, más a pillanatot örökítette meg, amikor megkapta, de nem hiányoztak a közös kávés szelfik sem.

„Nem minden esetben az online vagy a natív – YouTube és Instagram – kampányok a legsikeresebbek. Ebben a kampányban is csak a kollégiumi Facebook csoportokat használtuk natív megoldásként, mert bár napi szinten dolgozunk ezen felületeken, mégis néha vissza kell térni a legegyszerűbb megoldásokhoz, végig kell járni az országot, és nézni, ahogy ledöbbennek és önfeledten mosolyognak a hallgatók. Ezekért a pillanatokért dolgozunk” – mondja Kérészy Barna, az USP értékesítési vezetője. Hozzátette: „A kampány sikeres lebonyolításában nyújtott segítségét köszönjük a Wings Groupnak.”

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.