2017. március 29.

Minden egy jó kávéval indult

Több mint tízezer felsőoktatási hallgatónak indult a napja egy csésze kávéval a NESCAFÉ, a USP és Wings Group közös országjáró kampányának ideje alatt.

A kampány során Magyarország több egyetemvárosában alakított brandingelt kávé-állomásokat a NESCAFÉ: közel 400 darab vízforralót, 9.500 darab piros bögrét és 28.500 darab NESCAFÉ 3in1-t helyeztek ki személyesen.

Mátyus Anna, a NESCAFÉ brand managere szerint a márkáknak új megközelítéssel kell elérniük a fiatalokat, olyan megoldásokkal, amelyek a márka üzenetének direkt közvetítése helyett a célcsoportot helyezik a központba, valamint értéket, élményt nyújtanak. „Egyre nagyobb kihívás a fiatal célközönség megszólítása: azok a kampányaink sikerülnek a legjobban, ahol egyszerű, de nagyszerű megoldásokkal sikerül újszerű módon megszólítanunk őket. A célcsoportunk nagyon kritikus, kiemelt szerepe van a hasznosságnak és a humornak, a meglepetés erejének. A kolis kávé-állomások kialakításakor is célunk volt hosszú távon értéket adni a hallgatóknak, és egy egyszeri mintaszóráson messze túlmutatni. A biztosított eszközökkel egyrészt javítottuk a kollégiumi terek színvonalát, másrészt indirekt módon hívtuk fel a kávézás kapcsolatépítő, kapcsolatteremtő erejére a figyelmet.”

A hallgatóknak nagyon tetszett az akció, a helyszíni pozitív visszajelzések mellett, többen osztották meg, a gyakran művészi fotókat az Instagramon: volt, aki az asztalon rá váró NESCAFÉ bögrét, más a pillanatot örökítette meg, amikor megkapta, de nem hiányoztak a közös kávés szelfik sem.

„Nem minden esetben az online vagy a natív – YouTube és Instagram – kampányok a legsikeresebbek. Ebben a kampányban is csak a kollégiumi Facebook csoportokat használtuk natív megoldásként, mert bár napi szinten dolgozunk ezen felületeken, mégis néha vissza kell térni a legegyszerűbb megoldásokhoz, végig kell járni az országot, és nézni, ahogy ledöbbennek és önfeledten mosolyognak a hallgatók. Ezekért a pillanatokért dolgozunk” – mondja Kérészy Barna, az USP értékesítési vezetője. Hozzátette: „A kampány sikeres lebonyolításában nyújtott segítségét köszönjük a Wings Groupnak.”

Felelős Támogató védjegyet kapott a Hankook

12 órája

A Hankook Tire Magyarország Kft. 2012-ben indította a társadalmi felelősségvállalási kezdeményezéseit összefogó programsorozatot, a Hankook Értékteremtő Programot.

Inspiráló nőket díjaz a Femcafe

16 órája

Május 10-én a Várkert Bazárban, az Inspiráló Nők Estjén adják majd át a 8+1 kategória győzteseinek járó elismeréseket.