2016. szeptember 09.

Mindjárt itt a BrandExcellence

Objektív, a márkaépítés teljesítményét elismerő díjat adnak át október végén a BrandFestivalon.

Új szokást teremtve, idén először adják át a BrandExcellence elismerést,ami ezentúl minden évben kiosztásra kerül majd. A szakmai díj az elmúlt két év legkiválóbb márkaépítés teljesítményét elismerő díj. A kiválósági díj objektív mérőszámok alapján ismeri el egy-egy brandnél a marketing hozzáadott értékét valamint az ezzel szorosan összefüggő piaci növekedést. A szakmai zsűri célja az volt, hogy egy objektív és demokratikus elvek mentén működő márkaépítési díjat hozzon létre és adjon át minden évben. Idén az FMCG szektor szereplői közül kerül ki a győztes brand – közölték portálunkkal a szervezők.

Barna Tamás, a Republic Group reklámügynökségi csoport ügyvezető igazgatója, a BrandFestival elnöke szerint a BrandExcellence-díj beleillik a rendezvény demokratikus-konferenciamodell felfogásába.

Szükségét éreztük egy olyan díj létrehozásának, ahol nem csupán egy szűk körű, tekintélyes szakemberekből álló bírálóbizottság, hanem a fogyasztók értékítélete jelenik meg hangsúlyosan. Hiszen egy sikeres márka fogyasztói attitűdöket és nem termék-jellemzőket ural. A vásárló az, aki az érdeklődésével, vásárlási szándékával kifejezésre juttatja egy márka iránti szimpátiáját, elköteleződését. Ezért gondolom azt, hogy a BrandExcellence-díj egy valós, átfogó képet ad a márkaépítési munka sikerességéről. Megerősíti a díjazott márka pozícióját, növeli presztízsét – modnta.

Az október 27-28 között, immáron 16. alkalommal megrendezendő BrandFestival-on, a kiváló márkaépítési munkát díjazzák. A BrandExcellence-díj célja az elismerés mellett a tudatos márkaépítés elismerése, melynek hátterében a „kiválóság” fogalmánk legfrissebb értelmezése áll. Egy olyan szakmai díj, amely a fogyasztói véleményt és a piaci eredményességet tekinti elsődlegesnek.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

1 napja

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.