2017. november 17.

Minőség Díjjal jutalmazták az OTP Mobil fejlesztését

Mindenki, banktól függetlenül használhatja a Simple applikációban lévő mobilfizetési megoldást.

Pár órával az után, hogy az OTP Bank három díjat is nyert a Mastercard Év Bankja díjátadóján a Magyar Marketing Szövetség által delegált szakmai zsűri 2016 után idén is a Simple by OTP Mobil alkalmazást tüntette ki Minőség Díjjal az Év Applikációja díjért folyó versenyben. A címre olyan alkalmazások pályázhattak, amelyek mobil eszközökről bárhol elérhető funkcióikkal segítik a felhasználók mindennapi életét. A zsűri elsősorban az innováció, a funkcionalitás és felületek kezelhetősége szempontjából mérlegelte a versenyre nevezett megoldásokat.

„Az idei a fejlesztések éve volt számunkra, ezért most különösen örülünk az elismerésnek" – kommentálta a díjat Benyó Péter, az OTP Mobil Kft. ügyvezető igazgatója. „Júniusban vezettük be, s szeptemberben már mindenki számára elérhetővé tettük a mobilfizetést, függetlenül attól, hogy melyik banknál vezeti számláját. Azóta közel 35.000 aktív digitalizált kártyával több mint 500.000 tranzakciót hajtottak végre felhasználóink.”

A Simple by OTP Mobil idén a „Legügyfélbarátabb Fintech Megoldás” címet is elnyerte, a FintechRadar felhasználóbarát pénzügyi megoldásokat díjazó versenyén.

Korlátlan adatot vezet be a Vodafone a Red tarifákban

4 órája

Májusban a Vodafone bevezeti új lakossági mobil portfólióját. A RED tarifacsomagokkal újabb korlátok szűnnek meg, hiszen a korlátlan beszélgetés és SMS mellé már korlátlan adat is került a csomagokba.