2011. május 25.

Minőségi tanúsítványt szerzett az AGB Nielsen

A PPT sztenderdjeivel szigorított ISO tanúsítványt szerzett a televíziós közönségmérést végző kutatócég.

A PPT sztenderdjeivel szigorított ISO tanúsítványt szerzett a televíziós közönségmérést végző kutatócég.

Az ISO 9001, ISO 20252 és a Professzionális Piackutatók Társasága (PPT) Műszeres Közönségmérés tanúsítványát is megszerezte a Nielsen Közönségmérés márkanév alatt tévés közönségmérést folytató AGB Nielsen Médiakutató Kft. Az ISO sztenderdek kifejezetten a piackutatásban, véleménykutatásban érintett cégekre vonatkoznak. Ezek szigorítására 2010 júliusában fogadott el saját sztenderdeket a PPT.

A Nielsen Közönségmérést az EMT Zrt. auditálta a minősítés elnyerését megelőzően. A felülvizsgálat kiterjedt a kutatási folyamatok, az adminisztráció és a minőség-ellenőrzés területeire, illetve az auditor átnézte a rendszer folyamatait és a dokumentációit is. A most megkapott tanúsítvány 2014. május 10-ig érvényes.

"A sikeres audit és mindhárom tanúsítvány a csapatunk professzionalizmusát tükrözi. Ugyanakkor ez egy újabb példája hosszú távú elkötelezettségünknek is, amelynek középpontjában a szolgáltatásunk folyamatos fejlesztése és a magas minőségű kutatás áll" - mondta el Vörös Csilla, a kutatócég ügyvezető igazgatója.

Átadták az idei Prima Primissima Díjakat

10 órája

Tíz kategóriában vehették át a Prima Primissima Díjakat a magyar szellemi élet, a művészet, a tudomány és a sport jeles képviselői a Müpában megtartott pénteki gálaesten - írja az MTI.