2017. október 30.

Mintaétrendet állított össze a Cornexi

Így köszönik meg a márka követőinek a támogatást, illetve így tesznek eleget a számtalan egészséges táplálkozással kapcsolatos megkeresésnek.

Vitathatatlan, hogy a reggeli rohanásban sajnos, olykor elfogy a lendület, emiatt sokszor nem fér bele az életünkbe, hogy minden reggel egészséges ételt készítsünk magunk számára, pedig ilyenkor a legalacsonyabb a vércukorszintünk, így ha kimarad a reggeli étkezés, egész nap nem tudjuk kontroll alatt tartani az éhségérzetünket.

„Hogy jól teljesítsen a gyermek az iskolában, a felnőtt a munkahelyen, az első, hogy az étrendre figyelünk” – hívja fel a figyelmet Kleiber Krisztina a Cornexi blog bejegyzésében. „Egy tápláló reggeli elfogyasztása elsősorban azért kihagyhatatlan, mert biztosítja a délelőtti energiaszükségletünket. Azáltal, hogy beindítja az anyagcserénket, elfogyasztása javíthatja a szellemi teljesítményt, hozzájárulhat a figyelem, a koncentráció fenntartásához, de mérsékelheti az elhízás veszélyét is. Mindehhez elengedhetetlen, hogy a napindító étkezés komplett legyen: tartalmazzon lassan felszívódó szénhidrátot (teljes kiőrlésű gabonák, zab), fehérjét, zsírt, rostot, ásványi anyagokat és vitaminokat” – teszi hozzá a dietetikus.

Napjainkban szerencsére már több gyorsan elkészíthető és egészséges reggeli közül választhatunk. „A Cornexi zabkásáival kitűnően indítható a nap, ugyanis 2-3 perc alatt elkészíthetőek, ráadásul megfelelő mennyiségben tartalmazzák a tápanyagokat, a zabpehely miatt a szénhidráttartalma lassú felszívódású, ezért lassan emeli meg a vércukorszintet” – mondja a táplálkozási szakember.

Megköszönve a márka követőinek a támogatását, illetve eleget téve a számtalan egészséges táplálkozással kapcsolatos megkeresésnek, a Cornexi összeállított, és a blogján közzétett egy hétnapos mintaétrendet, amely mind a felnőttek, mind a gyermekek számára hozzájárulhat ahhoz, hogy energiával telve induljon az ősz.

Ezt az 5 dolgot rontják el a cégek a weben

6 órája

A vállalatok számára az online tér kiemelt fontosságú marketingeszköznek számít, hiszen a cég az interneten keresztül tudja bemutatni magát, építeni a márkáját.