2013. május 06.

Mit gondolnak a digitális kommunikációs eszközökről a hazai márkatulajdonosok?

Megtudhatják a Médiapiac és a Thinkdigital ″Gondolkozz digitálisan!″ kerekasztal-sorozatából.

Megtudhatják a Médiapiac és a Thinkdigital közös, Gondolkozz digitálisan! elnevezésű kerekasztal-sorozatából. Idén az FMCG, az ICT, az autóipari és a pénzügyi szektor marketingszakembereivel beszélgettünk.

A közeljövőben bizonyosan tovább nő a digitális eszközök szerepe a magyarországi FMCG-márkatulajdonosok marketingkommunikációjában. Ugyanakkor, éppen mert az online-t tartják a jövő médiumának, növekvő elvárással fordulnak e terület felé. A szakemberek kevesebb, de jobban használható, üzletileg is értelmezhető mérőszámra és jobb targetálhatóságra vágynak – így foglalhatóak össze az első kerekasztal-beszélgetés tanulságai.

Gondolkozz digitálisan! Kerekasztal-beszélgetés FMCG-márkatulajdonosok részvételével

Első alkalommal Bokros Gábor (Gyermelyi, marketingigazgató), Németh Norbert (Tchibo, e-kereskedelmi vezető), Offenbecker Judit (Nestlé, digitális márkastratéga), Szabó Ákos (Thinkdigital, country manager), Tóth Gergely (Heineken Hungária, stratégiai kommunikációs menedzser) és Urbán Zsolt (Hiper.hu, vezérigazgató) beszélgetett televízió és digitális média relációjáról, helyéről a marketingmixben, mérésről, e-kereskedelemről, az eladáson túli szempontokról és arról, hogy mi várható marketingkommunikációs fronton 2013-ban.

A kerekasztal-beszélgetés összefoglalóját elsőként a Médiapiac frissen megjelent március-áprilisi print lapszámában olvashatják, ezt követően a május 6-i héten online is közöljük a beszélgetés részleteit. Az első rész elérhető ezen a linken.

FRISSÍTÉS 07.31.

Gondolkozz digitálisan! Második beszélgetés

A második kerekasztal-beszélgetés a telekommunikációs szektor digitális marketingkommunikációt érintő igényeit, kihívásait és kilátásait boncolgatja a szektor vezető szakembereinek segítségével. A beszélgetés elsőként a Médiapiac szaklap május-júniusi számában jelent meg. Ennek első részét online július 31-én olvashatják, a következő részeket szintén a Márka rovatban érik el az elkövetkező napokban.

FRISSÍTÉS 09.24.

Gondolkozz digitálisan! A harmadik beszélgetés

A harmadik kerekasztal-beszélgetés résztvevői az autóipari cégek marketingesei voltak. A velük készült beszélgetés elsőként a szeptember 1-jén megjelent Médiapiacban volt olvasható. Ezt részletekben online is közöljük, az első rész már elérhető itt, a további részleteket a Márka rovatban találja az elkövetkező napokban.

FRISSÍTÉS 12.10.

Idei záró kerekasztal-beszélgetésünk résztvevői a pénzügyi szektor meghatározó marketinges döntéshozói voltak. Szó esett többek között leadekről és hot leadekről, a közösségi médiás mozgástérről, de arról is, hogy mely hagyományos eszközök mellett tartanak ki az általános digitalizálódás közepette. A beszélgetés elérhető ezen a linken: http://www.mediapiac.com/marketing/marka/Digitalis-helyzetkep-a-penzugyi-szektor-meghatarozo-szakembereitol/10395/

2014-ben újabb izgalmas, a marketinges, marketingkommunikációs döntéshozókat érdeklő és érintő témákkal jelentkezünk, együttműködésben a Thinkdigitallal!