2017. április 13.

Mizo megbízásokat kapott a Neo

A Neo Interactive nyerte a Mizo év eleji meghívásos tenderét, amely a Mizo Túródesszert ismertségépítő kampányához, ezen belül is a digitális kommunikációhoz kapcsolódik.

Az ügynökség feladata a kreatív koncepció digitális térre való adaptációja, valamint az online médiatervezés és -vásárlás volt. El kellett érni, hogy a kampány életre keljen a social mediában is. A digitális eszközök kiválasztása során emellett szempont volt, hogy minél szemléletesebben lehessen bemutatni a megújult csomagolást és a színes termékpalettát. Erre a választ a látványos richmedia megjelenések jelentették. A kampánnyal a fogyasztók március-áprilisban találkozhattak.

Egy másik meghívásos tender nyomán a Neo látja el a Mizo Coffee Selection termékcsoport bevezetéséhez kapcsolódó digitális feladatokat is. Az ügynökség ebben az esetben is az online médiatervezésért és -vásárlásért felel, emellett feladata a kreatív koncepció digitális felületeken való életre keltése is. A richmedia megoldások mellett natív együttműködés is szerepel a kampány eszköztárában. Az új termékcsoporttal a Mizo a fiatalos, modern, elfoglalt fogyasztókat szeretné megszólítani.

A Mizo és a Neo partnersége régre nyúlik vissza. Az ügynökség évekig üzemeltette a Mizo Persely hűségprogramot, valamint máig a Neo felel a márka socialmedia kommunikációjáért.