2016. január 04.

Mobilalkalmazás a Vígszínháztól

A VÍG Mobil App segítségével bárki naprakész információkat kaphat a színház előadásairól, valamint könnyen és gyorsan vásárolhat színházjegyet.

A Vígszínház mindig is fontosnak tartotta, hogy olyan nyitott intézményként működjön, amely nem csak az előadások alatt kommunikál a nézőivel. Az aktív közösségimédia-jelenlét, a Vígnapok és más események mellett a Vígszínház igyekszik még közvetlenebb kapcsolatot kialakítani a látogatóival, melynek új mérföldköve az applikáció.

A Víg Mobil App többek között vígszínházi hírekkel, részletes információkkal szolgál az új bemutatókról, repertoár előadásokról és a társulat művészeiről. Az alkalmazás segítségével lehetőség nyílik bankkártyás jegyvásárlásra is. Az applikáció menti a vásárlásokat, e-ticketeket, utalványokat, elküldi őket a felhasználó e-mailcímére és feljegyzi a mobiltelefon naptárjába is.

Az alkalmazás bármely mobil áruházból ingyenesen letölthető a keresőmezőbe a „Víg” szócskát beírva. A mobil applikáció letöltői most egy nyereményjátékon is részt vehetnek, amelynek szerencsés nyertesei megnézhetik a színház új bemutatóit is.

2000 iskolatáska megtöltésében segít a Tesco

4 órája

A Tesco vásárlói augusztus 3. és szeptember 6. között adománykuponok megvásárlásával támogathatják az Ökumenikus Segélyszervezet Iskolakezdés együtt! adománygyűjtő kampányát.