2013. március 22.

Mobilkonferenciát kommunikál a Double Decker

Az április 4-i budapesti Smartmobil ’13 konferencia pr- és sajtókommunikációs feladatait a Double Decker ügynökség látja el.

Az április 4-i budapesti Smartmobil ’13 konferencia pr- és sajtókommunikációs feladatait a Double Decker ügynökség látja el.

Az együttműködés keretében az ügynökség dolgozza ki és valósítja meg a mobiltechnológiára fókuszáló, nemzetközi rendezvény elő- és utókommunikációját magában foglaló pr stratégiát, ellátja a médiakapcsolati feladatokat, valamint folyamatos kommunikációs tanácsadást nyújt a szervezőknek.

A nemzetközi sztárszakértők és infotechnológiai nagyvállalatok részvételével zajló rendezvény célja a magyar és régiós mobiltechnológiai startup cégek bekapcsolása a multicacionális kockázati tőke vérketingésébe. A Smartmobil ’13 főtámogatója a Magyar Telekom, kiemelt támogatója a Microsoft, az NNG, a Nokia, a HTC, a BlackBerry, a Synaptel, a Docler Investents és az IBM. További támogatók között találjuk a Ringiert, a Sanoma Media Budapestet, a LogMeIn-t és a Budai Egészségközpontot.

A Smartmobil idén már a második olyan nemzetközi technológiai rendezvény, melynek magyarországi kommunikációját a Double Decker végzi: a januárban Las Vegasban megrendezett és a világ legnagyobb szórakoztatóelektronikai seregszemléjeként számon tartott CES hazai médiafeladatait – immár harmadik éve – szintén az ügynökség látta el.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.