2013. március 22.

Mobilkonferenciát kommunikál a Double Decker

Az április 4-i budapesti Smartmobil ’13 konferencia pr- és sajtókommunikációs feladatait a Double Decker ügynökség látja el.

Az április 4-i budapesti Smartmobil ’13 konferencia pr- és sajtókommunikációs feladatait a Double Decker ügynökség látja el.

Az együttműködés keretében az ügynökség dolgozza ki és valósítja meg a mobiltechnológiára fókuszáló, nemzetközi rendezvény elő- és utókommunikációját magában foglaló pr stratégiát, ellátja a médiakapcsolati feladatokat, valamint folyamatos kommunikációs tanácsadást nyújt a szervezőknek.

A nemzetközi sztárszakértők és infotechnológiai nagyvállalatok részvételével zajló rendezvény célja a magyar és régiós mobiltechnológiai startup cégek bekapcsolása a multicacionális kockázati tőke vérketingésébe. A Smartmobil ’13 főtámogatója a Magyar Telekom, kiemelt támogatója a Microsoft, az NNG, a Nokia, a HTC, a BlackBerry, a Synaptel, a Docler Investents és az IBM. További támogatók között találjuk a Ringiert, a Sanoma Media Budapestet, a LogMeIn-t és a Budai Egészségközpontot.

A Smartmobil idén már a második olyan nemzetközi technológiai rendezvény, melynek magyarországi kommunikációját a Double Decker végzi: a januárban Las Vegasban megrendezett és a világ legnagyobb szórakoztatóelektronikai seregszemléjeként számon tartott CES hazai médiafeladatait – immár harmadik éve – szintén az ügynökség látta el.

Bemutatták a Marketing Diamond Díj idei versenyzőit

1 napja

Maszkkal letakart plakátok, színésznővel forgatott karanténvideó és kampány a Google fűnyíró kecskéivel. Többek között ilyen projektekkel neveztek a magyar cégek a Marketing Diamond Awardsra.