2012. április 06.

Mobilos megbízásokat nyert a neo

Négy ügyfélnek dolgozott a Neo Interactive mobilfejlesztéseken.

Négy ügyfélnek dolgozott a Neo Interactive mobilfejlesztéseken.

Az Auchan számára mobilra optimalizált weboldalt fejlesztett a Neo Interactive. Az online weboldalhoz képest lokalitásra építő funkciókkal bővült a mobilos szolgáltatás. Ilyen például az áruházkeresőben a távolságalapon történő kilistázás vagy az útvonaltervezés.

A MyGPTicket.com számára teljes értékű mobil weboldalt készített a digitális ügynökség. Ebben az esetben a legnagyobb feladat az értékesítési-vásárlási folyamat megvalósítása volt. A 11 nyelven elérhető felületen a felhasználók Forma 1, MotoGP, Superbike és DTM versenyekre vehetnek belépőjegyet.

Az E.ON Magyarország jelentős mértékben ügyfélkapcsolati tevékenysége kiterjesztésére használja azt az okostelefonos applikációt, melyet a neo tervezett számára.

A Raiffeisen tanácsadói szerepre kérte fel a céget: a felületek ergonomikus megtervezése, illetve a mobil arculat kialakítása volt a feladat. Itt a különféle felbontások kezelése, illetve a gazdag funkcionalitásból adódó zsúfoltság elkerülése volt a kihívás - közölte az ügynökség.