2012. április 06.

Mobilos megbízásokat nyert a neo

Négy ügyfélnek dolgozott a Neo Interactive mobilfejlesztéseken.

Négy ügyfélnek dolgozott a Neo Interactive mobilfejlesztéseken.

Az Auchan számára mobilra optimalizált weboldalt fejlesztett a Neo Interactive. Az online weboldalhoz képest lokalitásra építő funkciókkal bővült a mobilos szolgáltatás. Ilyen például az áruházkeresőben a távolságalapon történő kilistázás vagy az útvonaltervezés.

A MyGPTicket.com számára teljes értékű mobil weboldalt készített a digitális ügynökség. Ebben az esetben a legnagyobb feladat az értékesítési-vásárlási folyamat megvalósítása volt. A 11 nyelven elérhető felületen a felhasználók Forma 1, MotoGP, Superbike és DTM versenyekre vehetnek belépőjegyet.

Az E.ON Magyarország jelentős mértékben ügyfélkapcsolati tevékenysége kiterjesztésére használja azt az okostelefonos applikációt, melyet a neo tervezett számára.

A Raiffeisen tanácsadói szerepre kérte fel a céget: a felületek ergonomikus megtervezése, illetve a mobil arculat kialakítása volt a feladat. Itt a különféle felbontások kezelése, illetve a gazdag funkcionalitásból adódó zsúfoltság elkerülése volt a kihívás - közölte az ügynökség.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

19 órája

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.