2020. október 22.

Modern Gyárak Éjszakája: online nyitják meg kapuikat a gyárak november 13-án

A járványhelyzetre tekintettel az érdeklődők ezúttal virtuálisan tekinthetnek be a gyárak működésébe november 13-án. Az eseményhez már több mint 60 vállalkozás csatlakozot. (MTI)

Negyedik alkalommal rendezi meg az Innovációs és Technológiai Minisztérium a Modern Gyárak Éjszakáját. A programsorozat célja azon innovatív, high-tech és zöld megoldások megmutatása, amelyek versenyképessé és mintaértékűvé teszik a Magyarországon működő üzemeket, gyárakat.

A koronavírus-járvány második hullámának idején legfontosabb cél a lakosság egészségének megőrzésén túl a magyar gazdaság működésének fenntartása, a munkahelyek megvédése és a vállalkozások támogatása. A fertőzésveszély elkerülése érdekében az idei évben a gyárak virtuálisan a Modern Gyárak Éjszakája honlapján - videókkal, fényképekkel, online tudásbázissal és közösségimédia-játékok keretében - mutatják be működésüket, valamint azokat a fontosabb folyamatokat, technológiákat, amelyekre méltán lehetnek büszkék.

Forrás:moderngyarakejszakaja.hu

A programsorozatra a vállalkozások november 6-ig jelentkezhetnek a moderngyarakejszakaja@ifka.hu e-mail-címen.

A programban részt vevő gyárak és telephelyeik elérhetők az eseménysorozat honlapján, a www.moderngyarakejszakaja.hu oldalon.