2016. március 17.

Monumentális falóval üzen a Lazurán

Az ambient megjelenés mellett egy dedikált microsite-on, social media és online kampányban, illetve fesztivál kitelepüléseken kommunikál a festékmárka.

4 méter magas és 3 méter széles faló uralja a Nyugati pályaudvar és a bevásárlóközpont mellett található területet, melyet 2016. március 16-20. között lehet megtekinteni, a faló ezt követően vidéki körútra indul. Március 18-án reggel 10 és délután 6 óra között 1000 darab fából készült ajándékot osztogatnak hostessek a helyszínen.

„Az időtálló favédelem szimbólumává váló trójai falovat 2015 tavaszán kezdtük el használni, egy 30 mp-es image spot mellett POS eszközökön jelent meg a motívum. A koncepciót idén továbbvittük és a 4 méter magas faló installációval, a fesztivál kitelepülésekkel és aktivitásaikkal, a fogyasztók személyes élményeire fókuszálunk a márkával” - nyilatkozta a PPG Trilak Kft. marketingigazgatója, Bartha-Szabó Enikő.

A Lazurán célja a kampánnyal, hogy Magyarországon különböző területekről összegyűjtsön olyan értékeket, melyek időtállóak, egyének vagy közösségek üzeneteit mutatják be. Április 3-ig a trilak.hu/idotallo oldalon bárki elküldheti az általa fontosnak tartott mondanivalót, a legjobbak pedig felkerülnek a faló oldalára. Az egyéni értékek mellett civil szervezetek és egyesületek üzeneteit is várja a PPG Trilak Kft., hogy a társadalmi ügyekkel és az inspiráló gondolatokkal minél többen megismerkedjenek.

Az óriásméretű falóval és az időtálló gondolatokkal az Etyeki Pikniken (április 9.), a Gyulai pálinkafesztiválon (április 16.), a Komáromi Napokon (április 30.), a Bor, Mámor, Pécs rendezvényen (május 7.), a Gizella Napokon (május 8.), Szeged Napján (május 21.) és a Hetedhét Játékfesztiválon (május 28.) lehet találkozni.

A faló oldalán plotter technikával jelenítik meg az üzeneteket, hírességek közül Tatár Csillától került fel idézet: „Az embernek az értékeit ápolni kell, ez nem csak tárgyakra, hanem emberi kapcsolatokra éppúgy vonatkozik, mint érzésekre, érzelmekre, gondolatokra. Az ember, amit ad, azt kapja vissza.”

Az installáció három hétig készült rétegelt lemezből, melyet olíva színű Aqua 3IN1 favédő lazúrral festettek le. A budapesti helyszínre 4 órán át építették a falovat, a vidéki városokba 7,5 tonnás teherautó szállítja az építményt.

A kampány lebonyolítását a HPS Experience végzi.