2013. november 20.

Mosolygós német prognózis

Tetemes növekedésre számítanak 2014-ben az egyik nagy német hirdetéspiaci szövetség tagjai, akik idei zárásukat is pluszosra várják.

Tetemes növekedésre számítanak 2014-ben az egyik nagy német hirdetéspiaci szövetség tagjai, akik idei zárásukat is pluszosra várják.

A GWA felmérése azt mutatja, hogy száznál valamivel több tagcége szerint jövőre 6,7 százalékkal bővülhet forgalmuk, míg 2013-re négy százalékos javulást várnak. (Egyik adat sem tartalmazza az infláció hatását.) A tagság 56 százaléka számol azzal, hogy idei bevételei meghaladják a tavalyiakat, 27 százalék viszont úgy vélekedik, hogy esetében ezzel éppen ellentétes lesz a trend.

A jövő évet illetően 74 százalék optimista, s csupán 7 százalék a bevételeik esésére számítók aránya. Kétötöd azok aránya, akik költségeik emelkedésével számolnak, ugyanakkor 56 százalék jelezte, hogy a tavalyinál több embert foglalkoztat.

Fekete fokhagymával újít a Nagybani Piac

3 órája

Fekete fokhagymát kóstoltak a Piac Éjszakája vendégei a Nagybani Piacon. A különleges élelmiszer speciális fermentációs eljárással készül, és a kutatások szerint egészségesebb, mint a friss fokhagyma.

Százból tizenöt magyar márkahű

7 órája

Kétszer olyan márkahűek a magyarok, mint a világátlag: 15 százalékuk ragaszkodik a megszokott termékekhez. Ugyanakkor több mint egynegyedük nyitott a korábban nem próbált termékekre is - derül ki a Nielsen felméréséből.