2013. november 20.

Mosolygós német prognózis

Tetemes növekedésre számítanak 2014-ben az egyik nagy német hirdetéspiaci szövetség tagjai, akik idei zárásukat is pluszosra várják.

Tetemes növekedésre számítanak 2014-ben az egyik nagy német hirdetéspiaci szövetség tagjai, akik idei zárásukat is pluszosra várják.

A GWA felmérése azt mutatja, hogy száznál valamivel több tagcége szerint jövőre 6,7 százalékkal bővülhet forgalmuk, míg 2013-re négy százalékos javulást várnak. (Egyik adat sem tartalmazza az infláció hatását.) A tagság 56 százaléka számol azzal, hogy idei bevételei meghaladják a tavalyiakat, 27 százalék viszont úgy vélekedik, hogy esetében ezzel éppen ellentétes lesz a trend.

A jövő évet illetően 74 százalék optimista, s csupán 7 százalék a bevételeik esésére számítók aránya. Kétötöd azok aránya, akik költségeik emelkedésével számolnak, ugyanakkor 56 százalék jelezte, hogy a tavalyinál több embert foglalkoztat.

Forradalom újratöltve

Médiapiac1 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.