2016. augusztus 05.

Mourinho a Lipton arca

A szaktudásáról, valamint nyers, arrogáns stílusáról híres edzővel a Lipton készített reklámfilmeket, ahol Mourinho vicces módon válaszol az újságírók kérdéseire.

Az 53 éves José Mourinho a világ egyik legsikeresebb és legismertebb futballedzője. Olyan csapatokkal dolgozott együtt, mint a Chelsea az Inter, vagy a Real Madrid. A kétszeres BL győztes portugál szakember 2016 tavaszától pedig a Manchester United menedzsere.

Mourinho nemcsak professzionalitásáról híres, hanem egyedi stílusáról is: véleményét általában őszintén és durván fogalmazza meg. Egyediek a Lipton reklámfilmjei, hiszen Mourinho személyiségének legtöbbet kritizált jellemzőjét domborítják ki. A reklámfilmekben Mourinho a sajtó kérdéseire válaszol meglepő módon. Például arra a kérdésre, hogy ’Hogyan tud megbirkózni a folyamatos nyomással?’ Mourinho egy rádiót vesz elő a reklámfilmben. Ez a kérdés elhangzott a valóságban is egy sajtótájékoztatón, az edző ezt a választ adta akkor: „Nyomás? Milyen nyomás? Rám nem lehet nyomást gyakorolni!”

Címkék: gazdaság foci